50-60 bin TL her şey dahil sistem toplama

Bütçe
50.000
Pahalı olan 180 Hz, 0.5ms, daha yeni çıktı 2024 ve ucuz olan 165 Hz 1ms, 2022 de çıktı. Birkaç farklılık daha var pahalı olanda size kalmış bütçenizde sorun yoksa pahalı olanı alabilirsiniz.
Tamam hocam çok sağolun. O zaman sistem, ekipmanlar, masa ve monitör toplanmış oldu hepsinin toplamını yapıp yazarım. Şimdiden tüm yardım eden arkadaşlardan Allah Razı olsun çok teşekkür ederim ellerinize emeğinize sağlık.

Tamam hocam çok sağolun. O zaman sistem, ekipmanlar, masa ve monitör toplanmış oldu hepsinin toplamını yapıp yazarım. Şimdiden tüm yardım eden arkadaşlardan Allah Razı olsun çok teşekkür ederim ellerinize emeğinize sağlık.
Her şey toplam olarak: 61991.94 TL (62k) ediyor. Yine beklediğimden pahalıya çıktı ama yapabilecek bir şey yok maalesef :(
 
Son düzenleme:
Tamam hocam çok sağ olun. O zaman sistem, ekipmanlar, masa ve monitör toplanmış oldu hepsinin toplamını yapıp yazarım. Şimdiden tüm yardım eden arkadaşlardan Allah razı olsun çok teşekkür ederim ellerinize emeğinize sağlık.

Her şey toplam olarak: 61991.94 TL (62K) ediyor. Yine beklediğimden pahalıya çıktı ama yapabilecek bir şey yok maalesef :(

Bazı şeylerden kısabilirsiniz veya düşüğünü alabilirsiniz isterseniz.
 
Herhangi bir almayı planladığınız o 62K da bulunan şeylerden kısabilirsiniz.
Yani kulaklığım klavyem falan yok, monitör de yok onları kesin alıcam. Belki masayı erteleyebilirim bir de ram'i 16gb yapabilirim toplam 5k falan kısıcam. Masa neyse de ram biraz üzdü.

@AMr.TalhaA Hocam peki şimdi benim ram Corsair Vengeance 16GB ilerleyen zamanda aynı modelden 1 tane daha takabilir miyim sorun olur mu?
 
Son düzenleme:
Yani kulaklığım klavyem falan yok, monitör de yok onları kesin alacağım. Belki masayı erteleyebilirim bir de RAM'i 16 GB yapabilirim toplam 5K falan kısacağım. Masa neyse de RAM biraz üzdü.

@AMr.TalhaA hocam peki şimdi benim RAM Corsair Vengeance 16 GB ilerleyen zamanda aynı modelden 1 tane daha takabilir miyim sorun olur mu?

Aynı model olduğu sürece sorun olmaz bir de zaten 16 GB yeterli olur ileride 32 yapacaksanız hiçbir sorun yok.
 
Son düzenleme:
Çok teşekkürler emeğinize sağlık Allah razı olsun sizden her şey için.

@AMr.TalhaA hocam tekrardan selamlar İtopya da MSI monitör buldum sepette 5000TL oluyor AOC'tan daha kalitelidir diye düşünüyorum ama indirim ne zamana kadar bilmiyorum. Sizce nasıl? MSI 27" G274F 180Hz 1ms(GtG) HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA

Aralarında çok fark yok gibi ama en büyük fark pahalı olanın 0.5ms olması sizin attığınızında 1ms olması bir de galiba pahalı olanda asansör sistemi var diğerinde var mı anlamadım pek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı