8BitDo Ultimate 2.4G vs 8BitDo Ultimate Bluetooth

Bluetooth olması tüm kullanıcılar için sorun değil, ben laptop kullanıyorum mesela. Masaüstünde Bluetooth kullanmak isteyenler de 200 lira civarına bir Bluetooth dongle alabilirler.
Evet, kullanıcı laptop kullanıcısıysa şarj standı gibi yerleşik düzene göre olan şeyler mantıksız olur. Biz genel kullancıyı masaüstü olarak düşündüğümüzden 8BitDo öneriyoruz.
 
Bluetooth olması tüm kullanıcılar için sorun değil, ben laptop kullanıyorum mesela. Masaüstünde Bluetooth kullanmak isteyenler de 200 lira civarına bir Bluetooth dongle alabilirler.
Daha önce 2.4G kullanan adam Bluetooth ürünün gecikmesini garipser ve rahat edemez ayrıca herkesin kasası bilgisayara yakın değil. Ben mesela kasam uzak diye zamanında 650TL bayılıp dongle almak zorunda kaldım çünkü deli gibi gecikme alıyordum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce 2.4G kullanan adam Bluetooth ürünün gecikmesini garipser ve rahat edemez ayrıca herkesin kasası bilgisayara yakın değil.
Verdiğiniz bilgi yanlış. Aradaki farkı anlayabilecek bir insan olamaz zira ideal bir durumda kullandığınız Bluetooth bağlantısı ortalama sadece 5 milisaniye daha yavaş olacaktır bunu da hissetmek mümkün değildir. Test videosuna bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben mesela kasam uzak diye zamanında 650TL bayılıp dongle almak zorunda kaldım çünkü deli gibi gecikme alıyordum.
Siz böyle bir sonuç alabilirsiniz fakat ben 9. nesil ile bir sorun yaşamıyorum. Sorun yaşayacak sizin gibi insanlar da olacaktır, benim gibi yaşamayacak olanlar da. Sadece anlatmak istediğim şey burada 9. nesil almak ya da 8BitDo almak kullanıcının tercihindedir. 9. nesil ile arasında yansıttığınız kadar fark yoktur ve 9. nesil gömüldüğü gibi kötü bir ürün değildir.
 

Geri
Yukarı