Custom ROM A21s için Custom ROM mantıklı mı?

Arkadaşlar bende A21s var. Artık kasmaya başladı. Garantisi biteli çok oldu. Custom ROM root falan yapmamı önerir misiniz? Birkaç yıl daha idare etse yeter. Bir de hiç root falan atmadım herhangi bir brick atma olasılığım fazla mı?

Sana önerebileceğim debloat edilmiş stok ROM. Veya Samsung özelliklerini istemez isen pico GApps'lı AOSP ROM. Bu Telegram kanalına katıl derdini anlat sana her türlü yardımcı olurlar. Physwizz'in Exynos 850 için OCli kernelleri oluyor. Ben M12 de iken onun kernelini kullanıyordum. Debloat edilmiş stok ROM + physwizz kernel iş görür diye düşünüyorum.
 
Sana önerebileceğim debloat edilmiş stok ROM. Veya Samsung özelliklerini istemez isen pico GApps'lı AOSP ROM. Bu Telegram kanalına katıl derdini anlat sana her türlü yardımcı olurlar. Physwizz'in Exynos 850 için ocli kernelleri oluyor. Ben M12 de iken onun kernelini kullanıyordum. Debloat edilmiş stok ROM + physwizz kernel iş görür diye düşünüyorum.

Öncelikle sağ olun hocam. Aslında Galaxy Store'u kullanmak istiyorum. Bu kupon özelliği falan kullanıyorum aylık. Kasma geçsin diye atacağım ROM'u.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı