A4Tech X7 F6 vs Razer Cobra vs SteelSeries Prime

Creaters

Hectopat
Katılım
9 Kasım 2019
Mesajlar
670
Çözümler
4
Merhaba. Elimde A4Tech'in x7 F6 modelli faresi var. Ürün linki: Oscar Gaming Mouse(F6) |

Yıllardır bu ürünü kullanıyorum ve artık sorunlar çıkmaya başladı. Bu süre zarfında fare piyasasını hiç araştırmadım. Sensör, Mcu gibi şeyler konusunda hiçbir fikrim yok. Başlıkta belirttiğim fareler x7'den iyi midir? Bunu sorma sebebim bu x7'ler bir dönemin efsane fareleriydi. Sensörleri başlıktaki farelere nazaran daha mı iyidir daha mı kötüdür? X7 çok eski bir model bunun farkındayım ama internette pek bir bilgi de bulamadım.

Uzun lafın kısası her türlü fare alacağım. Başlıkta belirttiğim farelerden hangisi daha iyidir? Ya da başka önerebileceğiniz fare var mıdır?

Ek olarak: sadece Valorant oynuyorum. X7'den şu fareye geçersen oynayışın değişir diyebileceğiniz fare önerilerine de açığım. Bütçe konusunda abartı olmadıkça sınırım yok.
 
El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Dediğin fareler daha iyi şu anki farenden.
Kullandığım ürün linkini bıraktım hocam oradaki görselden yola çıkarsak palm tutuş yapmıyorum sanırım. Avuç içimi mousenin şişkin kısmına çok kavramıyorum bunun yerine daha çok mousenin arkasında boşlukta bırakıyorum. Palm dışındaki tutuşların karışımı gibi.

El boyutumun yerine kullandığım farenin ebatlarını paylaşayım aynı kapıya çıkar diye düşünüyorum.

 
Kullandığım ürün linkini bıraktım hocam oradaki görselden yola çıkarsak palm tutuş yapmıyorum sanırım. Avuç içimi farenin şişkin kısmına çok kavramıyorum bunun yerine daha çok farenin arkasında boşlukta bırakıyorum. Palm dışındaki tutuşların karışımı gibi.

El boyutumun yerine kullandığım farenin ebatlarını paylaşayım aynı kapıya çıkar diye düşünüyorum.


Razer Cobra tercih edebilirsin.
 

Geri
Yukarı