Adamın biri annemden para istemiş

Koyun kafanızı rahatça yastığa büyü falan vız gelir tırıs gider arkadaş cinler aleminden gelecekte rahatını bozarak musallat olacak çok cin filmi izlemeyin. Din satan hocaları da dinlemeyin.
 
Arkadaşlar, konuyu açan benim. Hesabım uyarı yedi bende inanmıyorum. Boş is annem namazında kadın inanmış korkmuş, çok pis uyuz oldum. Herkesin evinde parası var, yani sizin evinizde paranız yok mu vardır annemi korkutmuş, vermeyince de çocuklarının başına bir iş gelmedin falan demiş. Gitmiş kuranı biz annem rahatlasın diye yaktık, değişikti sureler falan aynı ama emin olalım. Hocam adamı görsem yaşlı başlı demem cenneti gösteririm ona.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu adamı dövsen pek bir şey olacağını sanmıyorum bir daha gelir yaparsa sopa veyahut bir şeyle darbe indir geç korkma bir şey olmaz böyle tür bilmem ne evlatları çok etrafta.
 
Babam da inanma falan da, annem işten gelirken korkutmuş insanlar da varmış, öğrenmiş. Bizim kaç kardeş olduğumuzu falan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar konuyu açan benim hesabım uyarı yedi bende inanmıyorum boş is annem namazında kadın inanmış korkmuş çok pis uyuz oldum herkesin evinde parası var yani sizin evinizde paranız yok mu vardır annemi korkutmuş vermeyince de çocuklarının başına bir iş gelmedin falan demiş gitmiş kuranı biz annem rahatlasın diye yaktık değişikti süreler falan aynı ama emin olalım hocam adamı görsem yaşlı başlı demem cenneti gösteririm ona

Kur'an'ı yakinca rahatladi mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı