Akko 5108b Plus switch değiştirilmeli mi?

hknke

Femtopat
Katılım
8 Mart 2024
Mesajlar
33
Öncelikle herkese merhaba, Akko 5108b Plus jöle siyah switch modeli ile ilgili 2 sorum olacaktı.

Klavye modeli.

1- önceden alınmış Akko V3 Pro krem sarı switch takımı var. Klavyenin içerisinde gelen switchler mi daha iyi yoksa, V3 Pro krem sarı modeli mi? Switch değişimi için soruyorum. Sanırım klavyenin içerinde gelen Akko CS jelly Black. Hangisi daha iyi bilemedim.

Önceden alınmış switch modeli.

2- Aydınlatma ayarları ve birkaç şey için driver indirilmesi gerekiyormuş, forum da bir yerde driver dosyasının virüslü olduğundan bahseden bir yazı gördüm. Güvenilir bir driver var mıdır yoksa hiç indirilmesin mi?
 
Bende 5108B Plus mevcut ancak onda jöle mor mevcut. Kullandığım 5087B'de jöle siyah mevcut. Jöle siyah switchler sarı switchlere göre daha hissiyatsız ve sessiz kalıyor. Jöle mor switchler hissiyat ve switch olarak gayet güzel. Ben driveri kendi sitesinden indirdim hiç virüs bulaşmadı. Kısacası elimde 3 switch var(jöle siyah, mor ve V3 sarı) bana göre aşırı sessiz olduğu için en kötüsü jöle siyah.
 
Özellikle sessiz olduğu için siyah switch olan modeli satın almıştık. Ses harici oyunlar da tepkime veya kalite olarak bir fark var mı bunu merak etmiştik açıkçası.
Sık kullandığımız tuşları V3 pro sarı switchler ile değiştirdik, klavyenin kalan kısmını da siyah olarak kullanacağız. Switchler bozulursa yedekleri ile değiştirip kullanmaya devam ederiz sanırım.

Driver linki ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı