Amedspor Şampiyonluğa çok yakınlaştı

2. Lig'de çok uzun zamandır mücadele eden ve neredeyse her sene play-off finallerine kadar gelen ama bir türlü çıkamayan "güneyin kralları" nam-ı değer "kara çocuklar" bugün Somaspor'a karşı oynadığı maçı oktay aydın'ın 49. dakikada kaydettiği muazzam golle aldı. Rakibi kastamonuspor'la arasında 3 puan fark olmasına rağmen 10 gollük bir averaj farkı var. Haftaya en az 1 puan alması durumunda şampiyon olup kırmızı Grup'tan lider olarak çıkacak. Çıkması durumunda Diyarbakır'ın 11 yıllık 1. lig hasreti sona ermiş olacak. Şampiyon olan takımımı tebrik eder, Kastamonu'ya play-off'larda başarılar dileriz. Dünyanın dört bir yanından takımımıza destek veren dostlara da selam! Haber salın, o Diyar'ın sakinleri geliyor.
amedspor haftaya yenilgi alırsa ve Kastamonu da aradaki averaj farkını(10 gol) kapatırsa şampiyon olur. Kastamonuspor'un matematiksel olarak şampiyon olma ihtimali şu an da devam ediyor.

Spor takımı olarak faaliyet yürüten amedspora başarılar dileyelim. En son Twitter'da İstiklâl Marşı sırasında ayağa kalkıp beraber okumuştu taraftarı, mutlu etti beni açıkçası. Nereye kadar sürecek değil mi bu kin, öfke? Bu anlamsız kavgadan tek çıkar siyasilerin oy oranları. Biz aynı memlekette doymuş, aynı türkülerle hüzülenmiş, aynı ekmeği bölüp yemiş insanlarınız gerek yok bu tür ayrımlara şahsi olarak fikrim bu yönde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biz aynı memlekette doymuş, aynı türkülerle hüzülenmiş, aynı ekmeği bölüp yemiş insanlarınız gerek yok bu tür ayrımlara şahsi olarak fikrim bu yönde.

Keşke dostum. Yoksa bu gidişle ortalık karışacak istenilen de bu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi tanırsınız :)
Babanız Teksas 💚🐊
 

Dosya Ekleri

  • 14DAF644-3CE5-49CE-B1F2-2649D8B63F3C.jpeg
    14DAF644-3CE5-49CE-B1F2-2649D8B63F3C.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 21

Yeni konular

Geri
Yukarı