Anakart ekranından sonra RX 6500XT'li sistem siyah ekran oluyor

Ersin çolak

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2021
Mesajlar
34
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 2 yıldır GT 1030 kullanıyordum. Yeni ekran kartına AMD Radeon RX 6500XT'ye gectim. DDU ile tüm eski NVIDIA sürücülerini kaldirdiktan sonra yeni ekran kartımın guncel sürücüsünü indirdim fakat %70'lere yakın geldiğinde siyah ekran verdi. Format belleği ile onyukleme yapıp tekrar alabildim 1 eski 2 eski 3 eski tüm driver sürümlerini denedim yine olmadı. Driver Booster ile denedim yine olma en sonunda format attım fakat yine sadece on yükleme ile acabiliyorum. Ekran karti takılıyken driver güncellemek harici işlemleri rahat yapıyorum bir sorun yok sadece driver kurulurken böyle bir hata alıyorum. Artık onyukleme yapmak istemiyorum çok fazla zamanımı kaybediyorum anakart ekranindan çözülebilir mi ya da tekrar onyukleme yapıp hangi işlemleri uygulamam gerekli?

Durum güncellemesi: Onyukleme yaparken format attığım için en son format kurma yerine atıyor e-posta filan girerken yine sinyal yok diyor ne yapmaliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, boşta bir güç girişi varsa onunla değiştirin.

Sürücüyü kurarken siyah ekrana düşmüyor anlattığınıza göre.

Hocam dediğiniz gibi yaptım oncesini sürücüyü açtım sürücü kurulurken ekran karti takma çıkma sesi geldi ardından ekran kalıcı olarak gitti şu an dediğinizi deniyorum.

Siz bu ekran kartını söküp tekrar montajlayın, boşta bir güç girişi varsa onunla değiştirin.

Sürücüyü kurarken siyah ekrana düşmüyor anlattığınıza göre.

Hayır yine durum ayni.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı