Anime önerisi

One Piece'yi çok severim ama sence de aşırıya kaçmıyor musun? Eş kalitede veya daha iyi olan seriler var. Kesinlikle One piece de efsane ama overrate bir anime. Berserk vs. seriler var, üstüne animesi olmayan mükemmel noveller, manhwalar ve mangalar da var.
 
One Piece'yi çok severim ama sence de aşırıya kaçmıyor musun? Eş kalitede veya daha iyi olan seriler var. Kesinlikle One piece de efsane ama overrate bir anime. Berserk vs. seriler var, üstüne animesi olmayan mükemmel noveller, manhwalar ve mangalar da var.
Niye aşırıya kaçılsın ben One Piece kadar üstüne teoriler kasılan bölümler üzerine konuşulan başka bir seri görmedim. Genel olarak overrated olduğunu düşünmüyorum.
 
Bayağıdır One piece izliyorum ve nihayetinde güncele geldim ama şimdi ne izleyeceğimi bilmiyorum sıkkınlıktan dxdyi 4 defa bitirdim :D eğlenceli, aksiyonlu, çok kısa değil çok da uzun değil kısacası One piece gibi ama kısa, böyle bir anime lazım harem olursa çok sevinirim çaktırma.

One piece gibi arıyorsan komedi macera arada dram olsun gibi ve izlemediysen Fullmetal Alchemist tavsiye ederim. Fma 2003 mangadan ayrı bir seri ama draması daha iyi daha fantastik bir seri, Fmab ise görsel olarak daha iyi ve aksiyon bilim kurgu ağırlıklı. Power up yok ama güzel seridir ikisi de.
 
DxD seviyorsan bunları izlemelisin:

Kiss x Sis
Golden Boy
So, I Can't Play H?

Kesinlikle izlemen gereken seriler:

Code Geass
Re:Zero
Steins:Gate
Eminence in Shadow
 
Bayağıdır One piece izliyorum ve nihayetinde güncele geldim ama şimdi ne izleyeceğimi bilmiyorum sıkkınlıktan dxdyi 4 defa bitirdim :D eğlenceli, aksiyonlu, çok kısa değil çok da uzun değil kısacası One piece gibi ama kısa, böyle bir anime lazım harem olursa çok sevinirim çaktırma.

Herkese teşekkür ederim hepiniz kral adamlarsınız tüm yazdığınız animelere bakmaya çalışacağım.
 
Hocam çok var direk tür olarak yazayım ben sen seç beğen izle:

Demografik :
1- Shōnen: Death Note, Hunter X Hunter, Koe no Katachi, Yakusoku no Neverland (sadece sezon 1), Jojo, Kakegurui, Tesnei Shitara Slime, Nichijou, Domestic no Kanajo, Sosou no Frieren, Jibaku Shounen Hanako-kun, Plunderer, Joshiraku.

2- Seinen: Kaguya-Sama, Monster, Hellsing, Oshi no KO, Grand Blue.

Tür:
1- Aksiyon: Evangelion, Kill la Kill, Jojo, Darling in the Franxx, Fate(izleme sırasnını istersen yazarım), Tensei Shitara Slime, DxD (izlemişsiniz ama olsun), Hellsing, Youjo Senki, Maou Gakuin no Futekigousha, Mashle, Plunderer.

2- Komedi: NGNL, Kaguya-Sama, Kill la Kill, Konosuba, Tensei Shitara Slime, DxD(yine), Nichijou, Nagatoro-san, Grand Blue, Ero Manga Sensei, Lucky Star, Bocchi the Rock, Mashle, Isekai Quartet, Joshiraku, Renai Flops, Yuyushiki, Higurashi-Kira (diğerleri gore)

3- Korku: Another, Hellsing, Higurashi, Umineko var ancak eğer yalnızca vn satın alırsan animesi rezalet.

4- Macera: Hunter X Hunter, Konosuba, Jojo, Tensei Shitara Slime, Mushoku Tensei, Sousou no Frieren.

5- Drama: Kimi no Nawa, Koe no Katachi, Evangelion, Charlotte, Darling in the Franxx, Clannad, Kakegurui, Mushoku Tensei, Monster, Oshi no KO, Domestic no Kanajo, Sousou no Frieren, Kaguya-sama.

6- Gizem: Yakusoku no Neverland (sezon 1), Another, Kakeurui, Monogatari(istersen izleme sırasını atarım), Zankyou no Terror, Monster, Higurashi, Umineko yalnızca vn okursan.

7- Doğaüstü: Death Note, Kimi no Nawa, Another, Jojo, Fate, Clannad, Monogatari, Hellsing, Oshi no KO, Higurashi, Oshi no KO, Jibaku Shounen Hanako-kun, Umineko yalnızca vn

8- Yenilikçi: Evangelion, Perfect Blue

9- Fantezi: Hunter X Hunter, NGNL, Re: Zero, Yakusoku no Neverland (sezon 1), Konosuba, Kill la Kill, Fate, Tensei Shitara Slime, DxD (yine), Mushoku Tensei, Kobayashi san no Chi Maid Dragon, Youjo Senki, Maou Gakuin, Sousou no Frieren, Mashle, Plunderer, Iseaki Quartet, Vermeil in Gold.

10- Romantizm: Darling in the Franxx, DxD, Clannad, Monogatari, Fate(stay night), Kaguya-sama, Domestic no Kanajo, Eromanga Sensei, Sono Bisque Doll wa Koi WO Suru, Plundere, Renai Flops.

11- Gerilim: Death Note, Re: Zero, Yakusoku no Neverland, Evangelion, Kakegurui, Zankyou no Terror, Monster, Higurashi, Umineko sadece vn

12- Ödüllü: Kimi no Nawa, Koe no Katachi, Evangelion, Oshi no KO.

13- Yaoi: Boku no Pico (!)

14- Sci-Fi: Yakusoku no Neverland, Evangelion, Darling in the Franxx, Renai Flops.

15- Slice of Life: Kobayashi san no Chi Maid Dragon.

Sakıncali Türler:
1- Ecchi: NGNL, Kill la Kill, DxD, Mushoku Tensei, Eromanga Sensei, Plunderer, Vermeil in Gold, Renai Flops, Food Wars.
2- Erotik: Sin: Nanatsu no Taizai (Aman benim gibi Nanatsu no Taizai ile karıştırıp izlemeyin)

Tema:

1- Yetişkin (Oyuncu kadrosu): Monster, Hellsing, Grand Blue, Joshiaraku.

2- Gore: Another, Hellsing, Higurashi, Umienko (yalnızca vn)

3- Müzik: Bocchi the Rock.

4- Harem: DxD, Renai Flops

5- İsekai: NGNL, Re: Zero, Konosuba, Tensei Shitara Slime, Mushoku Tensei, Youjo Senki, Isekai Quartet.

6- Dedektiflik: Zankyou no Terror.

7- Mecha: Evangelion, Darling in the Franxx.

8- Psikilojik: Death Note, Re: Zero, Yakusoku no Neverland(Sezon 1), Evangelion, Kaguya-sama, Kakegurui, Zankyou no Terror, Monster, Higurashi, Umineko (yalnız vn)

9- Otaku Kültürü: Sono Bisque Doll wa Koi WO Suru, Eromanga Sensei, Lucky Star.

10- Okul: Kaguya-sama, Kill la Kill, Another, Charlotte, Kakegurui, DxD, Clannad, Sono Bisque Doll wa Koi WO Suru, Nichijou, Maou Gakuin, Nagatoro-san, Domestic no Kanajo, Lucky Star, Hanako-kun, Mashle, Vermeil in Gold, Renai Flops, Yuyushiki.

11- Askeri: Hellsing, Youjo Senki, Plunderer.

12- Reankarnasyon: Tensei Shitara Slime, Mushoku Tensei, Youjo Senki, Maou Gakuin, Oshi no KO.

Her birini severek izledim kendi sevmediğim serileri eklemedim.
 
Hocam çok var direk tür olarak yazayım ben sen seç beğen izle:

demografik:
1- shōnen: Death Note, hunter X hunter, koe no katachi, yakusoku no neverland (sadece sezon 1), jojo, kakegurui, tesnei shitara slime, nichijou, domestic no kanajo, sosou no frieren, jibaku shounen hanako-kun, plunderer, joshiraku.

2- seinen: Kaguya-sama, Monster, hellsing, oshi no KO, Grand blue.

tür:
1- aksiyon: Evangelion, kill la kill, jojo, darling in the franxx, fate(izleme sırasnını istersen yazarım), tensei shitara slime, DxD (izlemişsiniz ama olsun), hellsing, youjo senki, maou gakuin no futekigousha, mashle, plunderer.

2- komedi: Ngnl, kaguya-sama, kill la kill, konosuba, tensei shitara slime, DxD(yine), nichijou, nagatoro-san, Grand blue, ero manga sensei, lucky star, bocchi the rock, mashle, ısekai quartet, joshiraku, renai flops, yuyushiki, higurashi-kira (diğerleri gore)

3- korku: Another, hellsing, higurashi, umineko var ancak eğer yalnızca vn satın alırsan animesi rezalet.

4- macera: Hunter X hunter, konosuba, jojo, tensei shitara slime, mushoku tensei, sousou no frieren.

5- drama: Kimi no nawa, koe no katachi, evangelion, charlotte, darling in the franxx, clannad, kakegurui, mushoku tensei, Monster, oshi no KO, domestic no kanajo, sousou no frieren, kaguya-sama.

6- gizem: Yakusoku no neverland (sezon 1), another, kakeurui, monogatari(istersen izleme sırasını atarım), zankyou no terror, Monster, higurashi, umineko yalnızca vn okursan.

7- doğaüstü: Death Note, kimi no nawa, another, jojo, fate, clannad, monogatari, hellsing, oshi no KO, higurashi, oshi no KO, jibaku shounen hanako-kun, umineko yalnızca vn.

8- yenilikçi: Evangelion, perfect blue.

9- fantezi: Hunter X hunter, ngnl, re: Zero, yakusoku no neverland (sezon 1), konosuba, kill la kill, fate, tensei shitara slime, DxD (yine), mushoku tensei, kobayashi san no chi maid Dragon, youjo senki, maou gakuin, sousou no frieren, mashle, plunderer, ıseaki quartet, vermeil in Gold.

10- romantizm: Darling in the franxx, DxD, clannad, monogatari, fate(stay night), kaguya-sama, domestic no kanajo, eromanga sensei, sono bisque doll wa koi WO suru, plundere, renai flops.

11- gerilim: Death Note, re: Zero, yakusoku no neverland, evangelion, kakegurui, zankyou no terror, Monster, higurashi, umineko sadece vn.

12- ödüllü: Kimi no nawa, koe no katachi, evangelion, oshi no KO.

13- yaoi: Boku no pico (!)

14- sci-fi: Yakusoku no neverland, evangelion, darling in the franxx, renai flops.

15- slice of Life: Kobayashi san no chi maid Dragon.

sakıncali türler:
1- ecchi: Ngnl, kill la kill, DxD, mushoku tensei, eromanga sensei, plunderer, vermeil in Gold, renai flops, food wars.
2- erotik: Sin: Nanatsu no taizai (aman benim gibi nanatsu no taizai ile karıştırıp izlemeyin)

tema:

1- yetişkin (oyuncu kadrosu): Monster, hellsing, Grand blue, joshiaraku.

2- gore: Another, hellsing, higurashi, umienko (yalnızca vn)

3- müzik: Bocchi the rock.

4- harem: DxD, renai flops.

5- isekai: Ngnl, re: Zero, konosuba, tensei shitara slime, mushoku tensei, youjo senki, ısekai quartet.

6- dedektiflik: Zankyou no terror.

7- mecha: Evangelion, darling in the franxx.

8- psikilojik: Death Note, re: Zero, yakusoku no neverland(sezon 1), evangelion, kaguya-sama, kakegurui, zankyou no terror, Monster, higurashi, umineko (yalnız vn)

9- otaku kültürü: Sono bisque doll wa koi WO suru, eromanga sensei, lucky star.

10- okul: Kaguya-sama, kill la kill, another, charlotte, kakegurui, DxD, clannad, sono bisque doll wa koi WO suru, nichijou, maou gakuin, nagatoro-san, domestic no kanajo, lucky star, hanako-kun, mashle, vermeil in Gold, renai flops, yuyushiki.

11- askeri: Hellsing, youjo senki, plunderer.

12- reankarnasyon: Tensei shitara slime, mushoku tensei, youjo senki, maou gakuin, oshi no KO.

Her birini severek izledim kendi sevmediğim serileri eklemedim.

Aga teşekkür ederim bu liste için buradan secerim ben ama bir şey diyeceğim ben okurken yoruldum sen yazarken yorulmadın mı?
 

Geri
Yukarı