Apple Vision Pro 2 Fiyatıyla Şaşırtabilir, Samsung ve SeeYa ile Maliyeti Düşürme Planı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
53.390
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Apple Vision Pro 2 Fiyatıyla Şaşırtabilir, Samsung ve SeeYa ile Maliyeti Düşürme Planı

Apple’ın merakla beklenen arttırılmış gerçeklik başlığı Vision Pro’nun yüksek fiyatı, satış tahminlerini olumsuz etkiledi. Ancak Apple, Vision Pro 2 ile bu durumu değiştirmeyi hedefliyor. Söylentilere göre Vision Pro 2’nin başlangıç fiyatı 1.500 dolar olacak ve Samsung ile Çinli ekran üreticisi SeeYa tedarik zincirine katılarak maliyetlerin düşürülmesi planlanıyor. İlk Vision Pro’nun 3.499 dolarlık başlangıç fiyatıyla tüketicileri […]

Devamı: Apple Vision Pro 2 Fiyatıyla Şaşırtabilir, Samsung ve SeeYa ile Maliyeti Düşürme Planı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Sen o işlemcileri al, başlığa entegre et, işlemcilerin köprülemelerle gecikmelerini mümkün olan en makul seviyeye getir, sonra bele pil koy*, bir de program/malzemesiz bırak, üstüne üstlük durduğu yerde kırılıp çatlayabilen bir dış kabukla 3.500$'a sat... Şimdi 1.500$'e neler getirecekler, yoksa M4'e piyasada yer açsın diye M1 ve M2 serisi çipleri buraya entegre edip diğer problemleri mi halledecekler. Öyleyse iyi bir fikir gibi gelebilir. Zor gelir tabi en son çıkıp batıran iki AI yardımcısı aletlerin de acımasızca eleştirilmesinden sonra.

*Roman havasına, göbek atmaya gerek yok, hızlı hareket edeyim derken bile bir tedirginlik, kablo takılır başlık çıkar, kopar eder..... ergonomi ve kullanıcı alışkanlıkları açısından deli sorular.
 

Geri
Yukarı