Apple Watch 9 yerine Huawei Watch Fit 3 alınır mı?

Trsa0

Decapat
Katılım
15 Aralık 2021
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçemde sıkıntı yok. Apple Watch 9 da alabilirim ama özelliklerine baktığımda Apple Watch'la huawai Watch arasında çok bir fark yok gibi gözüktü. Ekosistemi de seviyorum ama özellikler aynıysa o kadar para saçma gibi geldi, aydınlatır mısınız?
 
iPhone kullanıyorsan aldığın saatten memnun kalmak için Apple Watch almanı öneririm, özellikle dediğin gibi bütçe sorunun yok ise.
Zamanında iPhone 6 ve Huawei Band 4'tü sanırım sorunlar yaşamıştım. O sorunlar belki kalmamıştır ama Huawei artık farklı bir işletim sistemine sahip. Saati hem kendine, hem Android'e, hem de iOS'a uygun yapmakta ne kadar başarılı olmuş olabilir özellikle iOS tarafında emin değilim. Android tarafını bir şekilde hallediyor çünkü.
 
iPhone kullanıyorsanız kesinlikle Watch 9.
 
@Trsa0 Önemli olan saatte tasarım bence. Ardından da uyumluluk ve sorunsuzluk geliyor. Özellikleri her daim kullanmıyoruz neticede belli başlı sevdiğiniz özellikler varsa yeter. Huawei saatlerini ben tip olarak da fazla beğenmiyorum. Bu konu öznel bir konu siz içinizden geçeni alın.
 
@Trsa0 önemli olan saatte tasarım bence. Ardından da uyumluluk ve sorunsuzluk geliyor. Özellikleri her daim kullanmıyoruz neticede belli başlı sevdiğiniz özellikler varsa yeter. Huawei saatlerini ben tip olarak da fazla beğenmiyorum. Bu konu öznel bir konu siz içinizden geçeni alın.

Yeni çıkan huawai watch neredeyse Apple Watch'larla aynı olduğu için çeldi aklımı biraz ama yine de Apple Watch alacağım büyük ihtimal teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı