Assassin's Creed Shadows 15 Kasım'da çıkabilir!

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.871
Makaleler
2
Çözümler
90
Yer
Ankara
Genelde Ubisoft bir fragman etkinliği yapmadan 2-7 gün önce çıkış tarihinden oyunun haritasına kadar tüm detaylar bir şekilde sızıyor. Yani bu 15 Kasım'ın doğru olma olasılığı çok yüksek. Yine de zaten fragman ve muhtemelen çıkış tarihi 15 Mayıs'ta geleceği için iddia sahibinin doğru söylediğini anlamamız çok uzun sürmeyecek.

Kaynak:
 
İlk cümleye baya bir güldüm. Açıkçası pek bir beklentim de yok. Geçtiğimiz aylarda Vatan Bilgisayar'ın bir etkinliği vardı Enis Kirazoğlu'yla.

Katılan herkese Assassin's Creed Mirage vermişlerdi. Oyun o kadar ilgimi çekmiyor ki bakmadım bile.
 
@DutchvanderLinde, katılıyorum. Sadece değişik teması için bir bakılabilir. Assasin's Creed serileri de bu sebepten oynanıyor zaten.
Bu sefer değişik bir tema olayı da yok. Ubisoft, bir tane Asya temalı oyun yapana kadar Sony 2 tane yapti ve hatta bunlardan biri ayın 16'sında PC'ye geliyor. Assassin's Creed Shadows çıktığında Playstation kullanan tayfa muhtemelen siz dandik bir samuray oyunu oynarken biz kaliteli(Ghost of Tsushima) oynuyoruz diye dalga geçmeye bile çalışacaktır.
 
Dediğim gibi leakleri okudum sekirodaki posture barını koymuşlar birde grappling hook mekaniğini 😂😂 Bu ubisofttan hiçbir şey olmaz anca sağdan soldan mekanik araklasınlar.
 

Geri
Yukarı