ASUS Prime H610M-K Thermalright peerless Assassin taşıyabilir mi?

Katılım
3 Ağustos 2023
Mesajlar
143
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da okuduğunuz gibi, kule tipi bir soğutucu alacağım. soğutucunun linki yani bu soğutucuyu aldığımda anakart taşıyabilir mi? Veya uzun vadede bir göçme olur mu? Ufak bir sallantıda anakart hasar görür mü? Ağırlık 0.9kg yakın bir ağırlık, düşünceleriniz neler?
 
Taşır. Merak etmeyin bunlar eskide kaldı.

Bu arada işlemciniz ne?

Reis, kusura bakma, 1 saat uyarı aldım, ondan yazamadım. İşlemcim i5 12400F, bu soğutucu belki fazladır bu işlemci için, ama içime bu sindi. Bir de harbiden bir şey olmaz değil mi? Anakarta sonra güme gitmeyelim. Sana bir sorum daha olacak. Ben bu yaz köyüme gideceğim, bu soğutucuyu aldım diyelim, kasayı taşırken sökmek gerekir mi? Otobüsle gideceğim, kasa benim yanımda duracak, yani birlikte seyahat edeceğiz. Giderken sökmek gerekir mi? Bir şey daha, ben kasamı haftada bir tozunu alırım, rahat alabilmek için kasayı yatırıyorum. Onun dışında kasaya bazen ayağım çarpıyor, direkt ayaklarımın altında çünkü. Kasaya bu soğutucu taktığımda sarsıntıda sorun çıkarır mı? Eğer sende emin değilsen bu konuyu bir duyurur musun insanlara? Eğer senin de önerin varsa soğutucu olarak gerçekten açığım önerilere, çekinme. Sen bana cevap yaz, ben yarın okuldan geldikten sonra okuyacağım. Şimdi uyuyacağım, çünkü hadi, bye bye. @Cursor
 
Anakart taşır sıkıntı yok. Sağlıklı olması açısından sökebilirsin için rahat etmezse ben sökmüyorum uzun yolda falan.
 
Söylediğin şeyler problem değil ayrıca olsa bile çözümü var.

Bence AG400 al. Nays ile alırsan 800 liraya düşüyor. Phantom spırıt ile AG400 arasında neredeyse iki kat fiyat farkı var ancak performans olarak aralarında iki kat fark yok.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı