ASUS TUF GT501(VC) vs DarkFlash DLX21 MESH 750W RGB 4 Fan

Bütçe
4000

7beniyedi1

Femtopat
Katılım
21 Şubat 2024
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bunlar bulduğum en ucuz fiyatları. Bütçem 4K seviyelerinde. Hangisini tercih etmeliyim çok kararsız kaldım.
650watt PSU var Rampage, artık değiştirmekte istiyorum cızırtı yapmaya başladı güven vermiyor açıkçası ve kasamda Rampage ve çok küçük ekran kartım zor sığıyor. ASUS TUF ya da Corsair gibi modellere baktım fakat DarkFlash'ın 750watt kasayla geliyorken daha ucuza hem kasa hem PSU'yu çıkarsam mı diye düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi almak isterim.
Anakart: B550-F ROG STRIX Gaming Wi-Fi 2
Ekran Kartı: Gigabyte Aorus Elite 4060.
Sıvı Soğutma: darkFlash Radiant 240.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GT502 Olsaydı o tip kasaları seviyorsanız alabilirsiniz derdim ancak GT501 hem öyle çok tipiyle öne çıkan bir kasa değil hem de fan parası da çıkmanız lazım. Ben olsam tercihimi Dark kasadan yana kullanırdım.
 
Hocam aslında GT502 çok istiyorum fakat 7k seviyelerinde olduğundan o kadar bütçem yok maalesef ama gerçekten çok güzel bir kasa hayalimin kasası. Teşekkür ederim fikrin için.
 
Bu kasanın hacmi küçük zaten küçük istemediğim için değiştirmek ve büyük bir kasaya geçmek istiyorum en azından üst kısma 360mm sıvı soğutma takabileyim istiyorum.
 
Kasa+psu istiyorum hocam bütçe 4k civarı üste 3 fan takabileceğim bir kasa istiyorum. Şu an ekran kartım da zor sığıyor kullandığım mid tower kasaya.
 
Üstteki kasa neredeyse aynı hocam benim attığımla gayet güzelmiş beğendim. Üstte sıvı soğutma kullanacağım 240 yanına da ekstra bir boşluk olsun normal fan takabileyim istedim fandan ziyade büyük olsun ve ekran kartım daha rahat sığsın istedim ondan dedim 3 fan takabileyim diye üste önerebileceğiniz başka yarı modüler bu fiyat bandında psu var mıdır acaba ? Teşekkür ederim yardımınız için de.

Alınır mı mesela attığınız kasanın yanına ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı