ATK 68 klavye driver hatası

Uzunali

Hectopat
Katılım
10 Mart 2021
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu hatayı alıyorum çözümünü bbilen var mı?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2024-01-18 232227.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-18 232227.png
    313,3 KB · Görüntüleme: 62
Evet yazılımı yüklüyor ve düzeliyor.

Uygulamayı tamamen Denetim Masası'ndan kaldırıp VGN HUB buradan indirip tekrar kur istersen hata veriyordu yine bazı şeyler yeni sürüm yayınlanmış sorunlar tamamen düzeldi.
Hocam sizdeki L modeli mi?

Bende L modeli var, uygulamada klavyeyi tanıdığı kısımda iki tane firmware güncellemesi var. Direkt tanıdığı için yapsam sorun olmaz diye düşünüyorum ama discordda tuğla kalır elinde diye yazanlar olmuş yapmak istiyorum ama biraz da çekiniyorum açıkçası. Gerçi yazılımda fabrika ayarlarına döndür seçeneği mevcut ama çok bilgi olmadığı için çekiniyorum kısaca bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim. Çünkü pc açılırken biosa girmek için bile bazen klavyeyi görmüyor ara sıra kendi bağlantısını kesiyor nadiren de olsa.

1714921911030.png
 
Son düzenleme:
Hocam sizdeki l modeli mi?

Bende l modeli var, uygulamada klavyeyi tanıdığı kısımda iki tane Firmware güncellemesi var. Direkt tanıdığı için yapsam sorun olmaz diye düşünüyorum ama Discord'da tuğla kalır elinde diye yazanlar olmuş yapmak istiyorum ama biraz da çekiniyorum açıkçası. Gerçi yazılımda fabrika ayarlarına döndür seçeneği mevcut ama çok bilgi olmadığı için çekiniyorum kısaca bilginiz varsa cevaplarsanız çok sevinirim. Çünkü PC açılırken BIOS'a girmek için bile bazen klavyeyi görmüyor ara sıra kendi bağlantısını kesiyor nadiren de olsa.

Eki Görüntüle 2187733

Hangi model olduğunu bilmiyorum ama 5 aydır böyle bir sorunla karşılaşmadım en son web sitesinden güncel yazılımı indirdim sorunsuz çalışıyor.
 

Geri
Yukarı