Az bilinen akıcı mobil oyun tavsiyesi

Pixel gun oynanmaz. Oyuna para yatırmazsan ne kadar iyi olursan ol senin 4 vuruşta Sniper ile öldürdüğün adam, seni makineli tüfekle tek mermide öldürüyor.

Geometry Dash, Dead Cells, PC Building Simulator 2 öneririm bende.

Hocam biliyorum çok kez böyle şeyler okudum fakat karşıma hiç çıkmadı belki de daha yüksek seviyelerde öyle emin değilim.
 
Bu aralar mobilde oyun bulmak zor ve bende arıyorum. Bildiğiniz varsa merakla bakacağım akıcıdan kastım sarması eğlendirmesi.

Monument Valley, Muse Dash, Castlevania SOTN, Gris, Lonewolf, Sanitarium bakabilirsiniz fakat Lonewolf hariç hepsi ücretli. Bilindik örnekler olduğundan Max Payne, GTA SA, Bully, Stardew Valley, Terraria gibi popüler oyunları yazmadım ama oynamadıysanız bakabilirsiniz.
 
Bloody Bastards sana göre olabilir çok büyük bir oyun değil gayet vakit geçirmelik.

Güzel oyun ama ben bir ara bayağı oynadıktan sonra yükleyesim gelmiyor artik

Sıerra 7 - tactical shooting mükemmel bir oyun silah oyunlarını seviyorsanız şans verin oyunu bence APK indirin.

Sierra ve Lonewolf oynadım çok güzel iki oyundur

Monument Valley, Muse Dash, Castlevania SOTN, Gris, Lonewolf, Sanitarium bakabilirsiniz fakat Lonewolf hariç hepsi ücretli. Bilindik örnekler olduğundan Max Payne, GTA SA, Bully, Stardew Valley, Terraria, Walking Dead gibi popüler oyunları yazmadım ama oynamadıysanız bakabilirsiniz.
Hepsine bakacağım hocam çok teşekkürler
 
Hocam biliyorum çok kez böyle şeyler okudum fakat karşıma hiç çıkmadı belki de daha yüksek seviyelerde öyle emin değilim.

Yani 4-5 seviyeye ulaştığınızda bile tek yiyorsunuz adamlardan, ve silahların duvarı delme, sekme, hedefi takip etme gibi milyon tane özelliği olduğundan düşman nereye sıkarsa sıksın o mermi sizi vuruyor, bende oynuyorum haftada 2-3 saat 3 yıldır oynuyorum ona rağmen oyun oynanmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı