Bacak kıllarını hızlı uzatma yöntemi var mı?

Katılım
11 Ocak 2023
Mesajlar
97
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop:Huawei Matebook D15
İşlemci:AMD Ryzen™ 5 5500U
Depolama:512 GB SSD
Ram:8 GB
Ekran Kartı:AMD Radeon™ Graphics(Vram bilmiyorum)
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben 13 yaşındayım yaşıma göre bacak kıllarımın fazla olduğunu düşünüyordum. Bacağıma direkt makine ile girdim birini yapınca ara verdim. O arada annem de niye bacak kıllarını alıyosun kız mısın sen dedi. Bacak kıllarımı nasıl hızlı uzamasını sağlarım. Diğer bacağımı almadım. Sizce diğer bacağımı da alayim mi birlikte mi uzasın? Ya da direkt diğerinin uzamasını mı bekleyeyim?
 
Diğerini de kes şu an için. Sonra bırak uzasınlar. Orman gibi değilse eğer çok sıkıntı yapma. Ben de ilk zamanlarda capri vs. giyince utanırdım ama zamanla geçer :)

+ Orman gibi olduğunu düşünürsen eğer makineyle al ama sıfırlayarak alma. Aparat var ya hani belli ölçüde alıyor. O şekilde.
 
Öncelikle erkek ya da kadın/kız olmanın bir önemi yok. Sevmeyebilirsiniz, alabilirsiniz tercih sizin ama yinede anne sözü dinleyin. 😅 Sorunuza yanıt olarak; eğer açık gezmiyorsanız, diğerini almanıza gerek yok. Yok ben bacağım açık gezerim diyorsanız, diğeri ile eşitleyin. Hızlı uzaması için yapacağınız, işe yarayacak pek bir şey yok.
 
Diğerini de alın rahatlayın bunun kızı erkeği yok rahat olacağınız gibi gezin.
 
Canım evladım takma kafanı böyle şeylere bırak dilediği gibi uzasın eğer ilerleyen yaşlarda kafana çok takılırsa o zaman gereğini düşünürsün.
 
Hepinize çok teşekkür ederim iki bacağımı da aldım şuan.Sevmedim bu halimi, ancak kimse görmüyor.Bazen halısahaya gidiyorum sadece orada gözüküyor.Yaza kadar uzadıktan sonra 3 numara kesicem makineyle kısaltıcam yani
 

Yeni konular

Geri
Yukarı