Baldur’s Gate 3, 2025 Başında iPad Pro İçin Gelebilir

Apple Vision Pro üretimine son verildiğine göre, son bir AR/VR'nin yarattığı merak üzerinden reklam kampanyası denemesi olsun diyerek ortaya atılmış, belki AI'ye buradan nasıl reklam yaparız diye toplantıda alınmış bir notun cevabı tadında bir yaklaşım.

Oyunun, oynanma şekli şemali ve oyunun duygusal hissiyatının kaybı çok fazla olacak, dokunmatik ekran ve Baldız gate... gorilla arm sendromu yeterince temiz bir cevaptı dev dokunmatik ekranlara. Otobüslerde, uçaklarda ekranların sürekli oynanaması da tatlı bir hatırlatma.

Saatlerce oynanacak oyunları ne kadar optimize edersen et, günümüz teknolojisinde yongaların pili pipetle içine çekmesine engel olmaz. Saatlerce oynayacağı sadece (ve belki) bir oyun için kim gidip Apple firmasının ekosistemine katılır?
 
Apple doğru hareket etmiyor, mobil oyunculuk için çabasını taktir ediyorum lakin mantıksız.

Kimse kompakt bir oyun cihazında öncelikli olarak ultra detay istemez. Sen zamanında çok satmış keyifli oyunları getir sektör büyür zaten. 480p Death Stranding oynuyor sonra millet. Soğutma koyayım demez hala mobil cihazlarına. 5 tane bitirip kenara koyduğum oyunları yanımda taşısam ne, taşınasam ne? İlk adım evet de, yanlış adım.
Ben çok yanlış olduğunu düşünmüyorum. Zaten oyuncu bilgisayarı olup da iş veya okul için bu cihazlara yönelmek isteyen insanlar "Bu paraya yeni oyuncu bilgisayarı toplarım" demek yerine "İyi bari bir yere gittiğimde daha önce oynamış olsam da oynayabileceğim oyun var" diyorlar (Örneğin yazlık, iş seyehatı veya ebeveynlerin evi). Microsoft'un Surface modellerine bakıyorum Apple ile yarışıyor, LG Gram falan da aynı şekilde. Zaten Apple ekosistemindeyim ve yüksek batarya süresi veren bir cihaza ihtiyacım var. Üzerine bana oyun oynatacaksa tercih etmemem için bir neden yok.
 

Geri
Yukarı