Berbat ötesi kulaklık JBL 510BT

Bu JBL sadece popüler kültür öğesi, arkadaşımda vardı 1 dk bile zor dayandım iğrenç ötesi ses kalitesi ve konforsuzluk. 7 sene önce Sony telefonumun yanında gelen kulaklık bu JBL çöpünden daha iyi ses kalitesine sahip.
 
Otobüste, metrobüste, okulda, metroda her yerde görüyorum. Türkiye'nin bitki örtüsü oldu resmen. Bu çöpten hallice tenekeyi daha önce deneme fırsatı bulmuştum.

Kulaklık arayışı içerisindeyim ve araştırmalarım sonucu yaklaşık 1 sene önce 700 lira civarına Mediamark'tan almıştım. Kulağı acıtan yapısı, berbat malzeme dokusu ve iğrenç ses kalitesine daha fazla dayanamayıp 1 hafta içerisinde iade etmiştim. Arada sırada bağlantısının kopması, bass ve tizzlerin varla yok arasında oluşunu saymıyorum bile.

Bir sürü insan bu kulaklığı nasıl kullanıyor anlamış değilim. Geçen kaldığım yurtta biriyle asansöre bindim. Yine o kulaklıktan kullanıyordu. Dışarıya o kadar fazla ses veriyor ki 8. kata kadar oy oy eminem dinleyerek çıkmak zorunda kaldım.

Geçtiğimiz sene yine 150 lira civarına kulak içi bir kulaklık almıştım. Yemin ederim ses kalitesi daha iyiydi ve dışarıya ses vermiyordu. Sizin bu kulaklık hakkındaki düşünceniz nedir? Kullanıyor musunuz veya katılıyor musunuz?

JBL Tune 510BT.

Eki Görüntüle 2172596

Leş gibi kulaklık neden bu kadar insan kullanıyor anlamış değilim.
 
Forumun zeka seviyesi önüne gelen eleştiriyi beğenmemekle belli ediyor kendini, yorumuma beğenmedim atıyor ama tek bir açıklama yapamıyor, büyük ihtimal ile kendileri bu kötü yorum yapılan kulaklığı kullandığı için toz kondurmuyor.
Bir göz doktoruna gidersen yaptığım açıklamaları görürsün. Jbl babamızın şirketi mi ki toz kondurmayalım sanki bir çıkarımız var.
 
Bir göz doktoruna gidersen yaptığım açıklamaları görürsün. Jbl babamızın şirketi mi ki toz kondurmayalım sanki bir çıkarımız var.
Bildiğin çocuk kandırmaya çalışır gibi adamı kandırmaya çalışıyorsun. Bahsettiğin açıklamanda bile "gömmek için gömüyormuşsun gibi geldi" diye bir cümle kullanarak epey tarafsız bir açıklaman olduğunu anlatmışsın zaten. Övene beğeni atıp eleştirene beğenmedim atmışsın her sayfada. Aynen,hiç toz kondurmazlık yapmamışsın sanki çıkarın mı var 😃

Sizin severek kullandığınız ancak ürün kullanıcılarının genelinin kötü olduğunu söylediği bir şey onu iyi yapmıyor gelipte eleştirene de beğenmedim atmak size bir şey kazandırmıyor saygılar.
 
Son düzenleme:
Bildiğin çocuk kandırmaya çalışır gibi adamı kandırmaya çalışıyorsun. Açıklamanda bile "gömmek için gömüyormuşsun gibi geldi" diyorsun övene beğeni atıp eleştirene beğenmedim atmışsın her sayfada. Aynen,hiç toz kondurmazlık yapmamışsın sanki çıkarın mı var 😃
Çıktığından beri kullanıyorum ve kendi deneyimlerimin dışındakileri beğenmiyorum. Bunda ne gibi sorun var? Buranın bir forum olduğu ve insanların deneyimlerini paylaştığını biliyorsunuz değil mi ?
 
Kronik düğmenin içine kaçıp basmaması problemi, ped eskiyip soyulması, ped ve üst ara bağlantı kısmında kırılma ve daha fazlası, bu fiyata bu kadar oluyor demek ki, ancak marka ve servisi iyidir, servisinden selamlar.
 
Beni yanlış anlamayın ama bu kulaklık tiplerini (headset) dışarıda kullananları hiç anlamıyorum. Hem estetik olarak hoş durmuyor hem de gereksiz büyük bir objeyi çantanızda boynunuzda taşıyorsunuz. Çok kaliteli bir modelde kullanmıyorsanız ne anlamı var ki?

Çok kaliteli kulak içi kulaklıklar var. Küçük ergonomik uzun süreli şarj derdi olmayan ve kaliteli onları kullansanız daha iyi olmaz mı?

Kişisel fikrimdir yanlış anlamayın merak ettiğimden soruyorum.
Kulak kiri, hijyen açısından kulak içi kulaklıklara ayrı bir özen göstermeniz gerekir ve en önemlisi kaybolma riskleri.
 
Yanlış anlaşılma olmasın, herkesin maddi durumu bellidir birinin parası buna yeter diğerinin ki başka bir şeye yeter, ama bu kulaklık benim için tam manasıyla "cinsel obje" insan kulaklığı, bunu takıp da normal olan bir kız görmedim ya da erkek hepsinde bir sorun oluyor (normali elbet vardır), bunu takacağıma krallar gibi kulak içi kullanırım.

H-hocam ne alaka asıofpoaısfpoasıf.

Bildiğin çocuk kandırmaya çalışır gibi adamı kandırmaya çalışıyorsun. Bahsettiğin açıklamanda bile "gömmek için gömüyormuşsun gibi geldi" diye bir cümle kullanarak epey tarafsız bir açıklaman olduğunu anlatmışsın zaten. Övene beğeni atıp eleştirene beğenmedim atmışsın her sayfada. Aynen, hiç toz kondurmazlık yapmamışsın sanki çıkarın mı var 😃

Sizin severek kullandığınız ancak ürün kullanıcılarının genelinin kötü olduğunu söylediği bir şey onu iyi yapmıyor gelipte eleştirene de beğenmedim atmak size bir şey kazandırmıyor saygılar.

Çıkar değil de kullanan kişi beklentisine göre memnun kalmış olabilir ve kulaklığa karşı yapılan eleştirileri beğenmiyor olabilir. Yine de saygı göstermek gerek çünkü bu kalitesiz ürünleri kullananlarda değil, bizi bunlara muhtaç bırakanlarda aramak gerek suçu. Çıkar peşinde koşan diğer insanlar yüzünden bu durumdayız.

Birkaç kişinin mesajından şu an kullanmakta olduklarını, (anladığım kadarıyla) maddi açıdan kullanmak zorunda olduklarını da gördüm. Söyleyecek söz yok şu durumda.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı