BIOS'u MSI olarak güncellenen Game Garaj Laptop tekrar nasıl güncellenir?

jouzapas

Femtopat
Katılım
21 Mart 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Game Garaj Slayer 7 XL Laptop'umun BIOS'unu şu videoda yapılan şekilde güncelleyip MSI BIOS'una çevirdim. Bu yeni BIOS güncelleme ile bazı Power Limit sorunları yaşadığım için eski BIOS'uma geri dönmek istemiştim ancak bunun nasıl yapılacağını bulamadım. Şimdi MSI'ın yeni bir güncellemesi bulunmakta ve bu sürüme yükseltmek istiyorum ancak hangi şekilde yükseltmem gerektiğine karar veremedim. Yukarıdaki videodaki gibi bir güncelleme mi yoksa normal MSI laptopu günceller gibi mi güncellemem gerekir?

@Recep Baltaş

İki yöntemi de denemiş bulunmaktayım. İlk olarak normal MSI laptopu günceller şekilde BIOS'tan güncellemeyi denedim. Güncelleme işlemi 10 saniyeden kısa sürdü, bir şeylerin yanlış gittiğini hissettim. Laptop tekrar açıldı ancak BIOS tarihi güncellenmemişti. Ben de ilk güncellediğim şekilde (AFUWIN ile ) tekrar denedim. Güncelleme bu sefer olması gerektiği kadar sürdü, laptopu yeniden başlattım ve sonuç yine aynı... BIOS tarihi yine güncellemeden önceki tarihi gösteriyor. Sizce BIOS güncellendi ve sadece tarih kısmı mı yanlış gösteriyor yoksa güncelleme başarısız mı oldu?
 
Son düzenleme:
Merhaba siz biosu değiştirmeyi başarmışsın da bende Bi hata var amidewinx64 ile bilgisayarın adını değiştiremiyorum hata veriyor nasıl çözebilirim Bi fikriniz var mı?

Burdaki leri yaptım ama hala aynı hata var
 

Yeni konular

Geri
Yukarı