Bireysel silahlanmayı destekliyor musunuz?

Bireysel silahlanmayı destekliyor musunuz?

  • Evet. (Nedenini yorumdan yazabilirsiniz).

  • Hayır. (Nedenini yorumdan yazabilirsiniz).

  • Kararsızım. (Nedenini yorumdan yazabilirsiniz).


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Türkiye gibi bir ülke de sokağa çıkar çıkmaz neyle karşılasacağınız çok meçhul kimi zaman peşinizden masum görünümlü cellattan beter köpek sürüsü takılabiliyor o yüzden mantık çerçevesinde hareket eden adam bireysel silahlanmaya uygun olmalı ki gerekli de.
 
Gerekli test ve prosedürlerden geçersin silah kullanma eğitimi verilirse neden olmasın bilinçsiz bir silahlanma sorun olur ama biyersel silahlanma şart.
 
En büyük argüman silah elde edinmek isteyenin zaten silahı bir yerden bulabildiği evet bu konuda kesinlikle katılıyorum lakin bizim kültürümüzde ezik, sünepe bir kişi olup çemişgezek X parti ilçe başkan yardımcısı olduğu zaman kendini peygamber zanneden insanların olduğu bir ülkede eğer sen o silah edinme hakkını verirsen beline silah koyan ben ramboyum diye etrafta dolanmaya başlar. Ha o zaman diyeceksiniz ki işte sıradan kişiler almasın, incelemesi denetlenmesi olsun(bu konuda kamuya güvenilmesi de çok saçma çünkü direkt silahlanma felsefesine ters kamuya güven) o zamanda zaten mevcut sistemden farkı olmuyor.
 

Geri
Yukarı