Bütçe sıkıntısı olmadan F/P sistem önerisi

Bütçe
200000
@Loyalty571 yardımların için teşekkürler. Toplamaya başladım. Şuana kadar aldıklarımı paylaştım. Hayırlısı bakalım. Varsa alternatif psu önerin alabilir miyim? Ekran kartı hepsiburada 9 taksit ama fiyat fazla gibi. Amazonda 6 taksit 80.500 fiyatı. Ordan almayı düşünüyorum.


RAM



4TB SSD



KASA



SOĞUTUCU

 
@Loyalty571 yardımların için teşekkürler. Toplamaya başladım. Şuana kadar aldıklarımı paylaştım. Hayırlısı bakalım. Varsa alternatif psu önerin alabilir miyim?


RAM



4TB SSD



KASA



SOĞUTUCU

Efsanevi olmuş. PSU için Titanium sertifikalı nadir PSU'lardan birini önerdim size. Bence değiştirmeyin. Özel bir nedeni varsa bakayım. Bu siteden testlerine bakarak emin olabilirsiniz:
 
Son düzenleme:
Uygun taksitli satan yer bulamadım ondan dedim. Bekleyelim düşer illa bir yerden :)

@Loyalty571 ekran kartı konusunda hala karar veremedim. 4090 benim işler için fazla gibi geliyor. Ferrari alıp bakkala gidip gelmeye kullanmak gibi. 4070 alıp seneye ihtiyaca göre 5000 serisine geçmeyi düşünebilirim. Sen ne dersin?

Mantıklı. 4070 TI SUPER yerine ona çok yakın (fiyat olarak) 4080 SUPER'e inebilirsiniz. Bu marka iyidir: https://www.akakce.com/ekran-karti/...sg-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,533852105.html
 
Tekrardan selam. Taksitli satışı olduğu için bu 6 taksitli fiyattan bunu aldım.


Hepsiburada'da Asus markası var o da 9 taksit 2 bin lira pahalı. İlerde elden çıkarması daha mı kolay olur acaba Asus olması?


@Loyalty571
İkisi de kullanım açısından çok iyi ama ileride satmayı düşündüğünüz için ASUS daha iyi olabilir. Çünkü insanların çoğu markaya bakarak kalite ölçtüğü için ASUS daha kolay satılacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı