Can Değer 2024 antivirüs tier listesi

Zaten şu son yıllarda insanların kime güveneceği bile belli değil iki ucu b*klu deynek gibi oldu teknolojiler.
Comodo kullanın. Tabi kefil olamam ama şirketin para kaynağı kurumsallar olduğundan ayrıca ev kullanıcısı tabanı çok az olduğundan veri satma gibi dertleri olduğunu sanmıyorum (ha geçmişte kurulumda yahoo toolbar kurdurmaya çalışıyordu ama). Ayrıca bir hafta önce burada bir arkadaş antivirüs testi yapmıştı en iyi Comodo çıkmıştı.
 
Comodo kullanın. Tabii kefil olamam ama şirketin para kaynağı kurumsallar olduğundan ayrıca ev kullanıcısı tabanı çok az olduğundan veri satma gibi dertleri olduğunu sanmıyorum (ha geçmişte kurulumda Yahoo toolbar kurdurmaya çalışıyordu ama). Ayrıca bir hafta önce burada bir arkadaş antivirüs testi yapmıştı en iyi Comodo çıkmıştı.

O iş her zaman değişiyor ya yıl yıl antivirüsler kendini değiştiriyor. McAfee ama çok haksızlığa uğruyor bu çok bilmişler Free kasperi McAfee'den iyi sanıyorlar herhalde bir antivirüsün bedava sürümü hiçbir şekilde paralı bir antivirüsü geçemez dediğim gibi kim neyi kullanıyorsa hep onu kullanmaya devam etmeli bence hepsinin iyi ya da kötü yönleri var kendine göre.
 
bir antivirüsün bedava sürümü hiçbir şekilde paralı bir antivirüsü geçemez dediğim gibi kim neyi kullanıyorsa hep onu kullanmaya devam etmeli bence hepsinin iyi ya da kötü yönleri var kendine göre.
Ücretliyse ücretsizden kesin iyidir diye bir mantık yok. Ücretsiz olması şirketin politikası ile ilgili örneğin ücretlisinin yanına yok internet güvenliği, yok password manager, yok vpn, yok webcam güvenliği birsürü tırı vırı koyar ama ücretsizine yalnızca virüsten korumasını koyar. Tırı vırıyla ilgilenmeyen birisi ücretsizini alır kullanır. Tırı vırıları ilgisini çeken verir parasını full'ünü kullanır. Şirket ücretliden para kazanabiliyorsa pazar payı kapmak için ücretsizini de verebilir.

Virüsten koruma ise şirketin teknolojisiyle alakalı birinin teknolojisi iyidir veritabanı güçlüdür veya sezgisel tarama için daha iyi algoritmalar (belki yapay zeka) kullanıyordur birininki ise o kadar iyi değildir. Ama ücretsize ve ücretliye farklı virüsten koruma olduğunu sanmıyorum genelde ücretliyle aradaki fark yanında eklenenler oluyor.
 
Ben kaspersky kullanıyorum memnundum değiştirsem mi bilmiyorum 1 ayı kaldı.
 
@EveryFalling, fiyatına değen bir Anti-Virüs yazılımı. Katı bir koruma arıyorsanız bu konuda BitDefender daha iyi ancak abonelikleri çok pahalı. O kadar yüksek miktarlar ödemek istemiyorsanız Kaspersky alınır.
 
@EveryFalling, fiyatına değen bir Anti-Virüs yazılımı. Katı bir koruma arıyorsanız bu konuda BitDefender daha iyi ancak abonelikleri çok pahalı. O kadar yüksek miktarlar ödemek istemiyorsanız Kaspersky alınır.

240'lık tarifeye geçeceğim Kaspersky'da teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı