Sürprizbozan Cennettin Krallığı filminin en önemli sahnesi nedir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ViperEyes77

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2016
Mesajlar
512
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba RTS 3. sınıf öğrencisiyim. Hocamız Cennetin Krallığı filminin incelemesini yapmamı istedi. Çekim açıları, castini vs. en önemli sahne ve en önemsiz sahneyi de istedi benden. Aslında öznel bir soru ama varsa izleyeniniz, en önemli sahneyi sebebiyle birlikte açıklayabilir misiniz?
 
"İm salahaddin" dediği sahne o filmin en signature sahenesidir.

Çok sağ olun, peki önemsiz sahnesi var mı aklınızda?

En onemli sahne cok net, saladin ile Baldwin'in ordularinin karsi karsiya geldigi yer. Bana gore tarihin en iyi filmlerinden biridir bu arada kingdom of heaven.

Hocam çok fazla film izledim, savaş filmleri açısından Lord of the Ringsten sonra en iyisi denilebilir.
 
En onemli sahne cok net, saladin ile baldwin'in ordularinin karsi karsiya geldigi yer. Bana gore tarihin en iyi filmlerinden biridir bu arada kingdom of heaven
Bence de bu sahne ve “On altı yaşındayken büyük bir zafer kazandım. O anda yüz yaşına kadar yaşayacağımı hissettim. Şimdi otuzumu göremeyeceğimi biliyorum. Anlayacağın, hiçbirimiz sonumuzu seçemiyoruz aslında.” sahnesi önemli.
 
Bence de bu sahne ve “on altı yaşındayken büyük bir zafer kazandım. O anda yüz yaşına kadar yaşayacağımı hissettim. Şimdi otuzumu göremeyeceğimi biliyorum. Anlayacağın, hiçbirimiz sonumuzu seçemiyoruz aslında.” sahnesi önemli.

Kudüsün değeri ne diye sorulunca Selahaddin neden önce hiç deyip sonra her şey diyor?
 
Orada bence şehirin yapısının, stratejik öneminin genel olarak önemsiz olduğunu fakat üç büyük dine ev sahipliği yaptığı için her şeyi ifade ettiğini ve çok önemli, kutsal bir yer olduğunu anlatmaya çalışıyor.
 
Son düzenleme:
Orada bence şehirin yapısının, stratejik öneminin genel olarak önemsiz olduğunu fakat üç büyük dine ev sahipliği yaptığı için her şeyi ifade ettiğini ve çok önemli, kutsal bir yer olduğunu anlatmaya çalışıyor.
Doğru mantıklı geldi.

Arkadaşlar şöyle bir şey yaptım biraz daha detay ekleyeceğim görüşlerinizi merak ediyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Kingdom the Heaven.pdf
    3 MB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

Geri
Yukarı