CL30 vs CL46 RAM

lastshot442

Zeptopat
Katılım
26 Nisan 2024
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bundan 10 gün önce kasa toplarken XPG'nin DDR5 5600 MHz 46 CL 16 GB RAM'ini satın aldım. Sonrasında yaptığım araştırmalar sonucu CL30 gibi daha iyi RAM'ler olduğunu fark ettim. Şimdi içime bir kurt düştü, bunların arasında hissedilir bir performans farkı olur mu? İade edip de CL30 RAM'i almaya değer mi? Kurduğum sistemi uzun süre kullanmayı planladığım için her şeyi şimdiden halletmek istiyorum. İnternette ikisi arasında açık bir karşılaştırma bulamadım. Teşekkürler.
 
CL30 gecikme süresi olarak daha sağlıklı olacaktır CL30 almanızı tavsiye ederim günümüzde zaten RAM gecikme değerleri uçmuş durumda CL30 sizin için ideal olacaktır.
 
CL30 gecikme süresi olarak daha sağlıklı olacaktır CL30 almanızı tavsiye ederim günümüzde zaten RAM gecikme değerleri uçmuş durumda CL30 sizin için ideal olacaktır.
Yani almazsam nasıl bir fark olur? Somut bir örnek verebilir misiniz yani herhangi bir oyunda fps farkı veya gecikme gibi.
 
Hiçbir şey olmaz aralarında fark yok ki boşuna uğraşmayın öyle kalsın sadece tavsiye verdim o kadar kalsın öyle.
Anladım teşekkürler. Ciddi bir fark olacaksa değişecektim çünkü. Hissedilir bir fark olmayacaksa uğraşmak istemiyorum. 16 gb lik bir tane daha ram almayı düşünürken bu muhabbete girdim ben de. Orada diğer ramleri falan keşfettim. Aralarında da 400 TL civarı fark var yani 16x2 olarak düşününce biri 4000 diğeri 4800 liraya geliyor.
 
Anladım teşekkürler. Ciddi bir fark olacaksa değişecektim çünkü. Hissedilir bir fark olmayacaksa uğraşmak istemiyorum. 16 GB'lik bir tane daha RAM almayı düşünürken bu muhabbete girdim ben de. Orada diğer RAM'leri falan keşfettim. Aralarında da 400 TL civarı fark var yani 16x2 olarak düşününce biri 4000 diğeri 4800 liraya geliyor.

Hayır değiştirmeyin öyle kalsın fark yok farkı anlamazsın bile.
 

Geri
Yukarı