Elektronik Claw's Nexus K1 RGB Full Membran klavye 430 TL

atogrimers

Picopat
Katılım
3 Aralık 2023
Mesajlar
963
Çözümler
1
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu markanın faresini kullanıyorum fiyatına göre güzel. O paraya Rampage klavye almak yerine claw's marka alınabilir.
 
ben ikinci klavye olarak aldım, ses tekerleği telefon tutacağı rgb modları felan bu fiyata zor, kısayol tuşlarıda işlevsel çalışıyor, membran felan ama fena değil hissiyatı, güzel klavye fiyatına göre alınabilir tavsiye ederim
 
Rampage yerine bunu almak diye bahseden arkadaşlar, Rampage dlk5110 modelini 2015den beri kullanıyorum tek bir sorun yaşamadım. Mouse ve kulaklığımı iki üç kez değiştirdim a4tech, logitech, steelseries vb. klavye full sağlam kaldı. Aldığım yılın sonlarında bi kere temizlik amaçlı içini açıp toparlayamamıştım kapatıp servise yolladım adamlar sıfırını gönderdiler, ondan beri aynı klavyeyi sorunsuz kullanıyorum. Genişliği tuş dağılımı benim için çok ideal makro kulllanmıyorum şuan ama 4 kombinasyonlu 10 tane makro tuşu var. Multimedya tuşları aşırı işlevsel. Sözün özü rampage ile ilgili kötü deneyimleriniz varsa bilemicem fakat klavye konusunda kötü bir marka olmadığını söyleyebilirim benim tecrübelerime ve kullanan diğer arkadaşımdan duyduğuma göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı