Cloud 3 Wireless vs Alpha Wireless

Bütçe
8000
HS80 denedim konfor açısından hiç rahat değildi çok baskı yapıyordu, G PRO X'de almayı düşündüm ama HyperX ürünleri ile arasında 3K fark var o farka değer mi bilemedim. Şu an daha çok Cloud 3 Wireless ve Alpha Wireless arasında düşünüyorum.

Özellikle G PRO X ile belirgin ses kalite farkı var G PRO X bildiğin stüdyo kulaklığı gibi.
 
Alınmaz overpriced, X 2 modeli 9500 TL iken normal modeli 8600'e alınmaz ayrıca kablosuz modelinin kabloluya göre hem sesinin hem mikinin daha kotu olduğunu söyleyen kullanıcılar gördum.

Kablosuz bütün kulaklıklar o şekilde olmak zorunda kablo ile kablosuz ses aktarımı bir değil. Buna Cloud 3'te dahil. Kablolu şekilde kullanırsan maksimum performansı yine veriyor. Overpriced olduğunu düşünüyorsan daha uygun fiyata daha iyi bir model varsa at ben bilmiyorum şahsen.
 
Kablosuz bütün kulaklıklar o şekilde olmak zorunda kablo ile kablosuz ses aktarımı bir değil. Buna Cloud 3'te dahil. Kablolu şekilde kullanırsan maksimum performansı yine veriyor. Overpriced olduğunu düşünüyorsan daha uygun fiyata daha iyi bir model varsa at ben bilmiyorum şahsen.
SteelSeries artics nova 7, G935.
 
Ben cloud 3 wireless kullanıyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum ve imaging performansı çok iyi. Kulaklığı alırken çok araştırma yaptım ben de. Öncelikle şunu söyleyeyim o kadar para verip 5 yıllık kulaklık almak istemedim ve yeni çıkanlara baktım. Nova 7 aldım dip ses sorunu yüzünden iade ettim. Razer deathadder v3 pro kullandığım için blackshark v2 pro(2023) düşündüm ama onda da menteşe kırılması kronik sorunu varmış vazgeçtim. En son amazondan cloud 3 aldım ve memnunum. Ses seviyesi biraz düşük nova7'ye göre ama cloud 3 te dip ses sorunu yok ve temiz bir ses veriyor ve mikrofonu nova 7'den daha iyi. Wireless headsetlerde en iyi mikrofon blackshark v2 pro (2023) modelindeymiş bu arada. Kısaca Cloud 3'ten gayet memnunum, ben 5400 TL'ye almıştım.

*Alpha ile cloud 3'ün ses profili birbirinden çok farklı. Youtube'da GadgetTech diye bir kanal var onun Cloud 3 incelemesini izleyebilirsin orada anlatıyor.

Not: Önerim hangi kulaklığı alacaksan al ama amazondan al. Bir sıkıntı olduğunda iadesi çok daha kolay olur.
 
Nova 7 dip ses sorunlu, 40mm sürücülü ve mikrofonu kötü bir model denemiş biri olarak söylüyorum. G935 hakkında pek fikrim yok ama G PRO X gibi internette bayıla bayıla öveni görmedim.
Her 40mm sürücü kötü olmuyor, önemli olan boyut değil kullanılan sürücünun kalitesi (Graphene,neodinyum vb) , G pro x kötü demedim sadece kablosuzu overpriced dedim. Ayrıca dip ses meselaside biraz şans işi ben açıkçası hiçbir kablosuz kulaklığı beğenmiyorum, ses kartı+stüdyo kulaklığı almak çok daha mantıklı.

@oKarbonat_Erol şuan G pro x kablosuz mesela 6,5K falan olsa belki fikrine katılırdim ama asla 8,6K verilmez.
 
Her 40mm sürücü kötü olmuyor, önemli olan boyut değil kullanılan sürücünun kalitesi (graphene, neodinyum vb), G PRO X kötü demedim sadece kablosuzu overpriced dedim. Ayrıca dip ses meselaside biraz şans işi ben açıkçası hiçbir kablosuz kulaklığı beğenmiyorum, ses kartı+stüdyo kulaklığı almak çok daha mantıklı.

Her kablolu kulaklığın kablosuzu 2 kat fiyatında oluyor genelde ör: Nova 3 ve 7, G PRO X, HS80. kablolu modeller kesinlikle çok daha mantıklı zaten o konuda katılıyorum size ama bu fiyat bandında G PRO X'ten iyi model overpriced olmasına rağmen yok. Ben olsam almam sadece arkadaş istediği için attım.
 
Kablolu bir seçenek arıyor olsam Alpha S alırım bir sürü kablolu kulaklık denedim aralarından en rahat ve en kaliteli olan Alpha S olandı. Kablosuz kulaklık almak istiyorum kablo derdinden kurtulmak için ama kablosuz kulaklıkların çoğundan dip ses sorunu olduğunu fark ettim bu yüzden kararsız kaldım 1 kere yaşadım bu sorunu Black shark V2 Pro 2023 de, yeni aldığım kulaklıkta yine dip ses sorunu yaşamak istemiyorum beni çok rahatsız eden bir şey Cloud 3 Wireless veya Alpha Wireless'ta bu sorunu yaşamaktan korkuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı