Çözüldü CoD Warzone Mobile tam sürüm çıktı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Copp

Hectopat
Katılım
30 Ekim 2021
Mesajlar
2.304
Makaleler
1
Çözümler
13
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Celeron N3060
Intel HD 400 :(
4 GB RAM
500 GB HDD :(
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar en son merak edip bakmıştım ama bir şey bulamamıştım. Bu sefer yine aklıma takıldı. İnternette APK'lar falan var ama pek inandırıcı gelmedi. Şu an bir tanesini indirdim. Daha kurmadım ama. Bunlar beta-Alpha sürümü müdür yoksa virüs falan var mıdır? Şu an ciddi ciddi 6.5 GB indirme istiyor o yüzden sordum. Bir de bazı YouTuber'lar da video çekmiş Warzone Mobile ile alakalı. Oynanış videoları da var. Oyunun tam sürümü çıktı mı yoksa dediğim gibi beta falan mı bu? Bir yerde 15 Mayıs'ta çıkacak diye gördüm ama yine de merak ettim. Eğer beta falansa 6.5 GB indirme yapması çok aşırı.
 
En son 15 Mayıs'ta tam sürümün çıkacağı söylenmişti.
Hocam yani bu internettekiler beta gibi oluyor o zaman. Google Play'de var sanırsam ama cihazla uyumlu değil hatası veriyor. Şuan internetten APK indirdim umarım virüs falan değildir. 6.5 GB indirme yapıyor.
 
Hocam ne yaptınız, oynayabiliyor musunuz?
Yok hocam oyun açıldığı zaman çok kasıyor. E posta bile giremedim. Telefonum da kötü sayılmaz. Bir de 6.5 GB indirmesini beklemiştim. Yazık oldu. Zaten YT'de çokça gameplay videosu var. Bence şuan oynanılamaz. Grafikler çok kötü geldi bana. Bir de kasma hissiyatı varmış gibi geliyor. Başka oyunla kıyasladığı videoda yan yana koyunca Warzone Mobile kasıyormuş gibi geldi bana.
 
Yok hocam oyun açıldığı zaman çok kasıyor. E-posta bile giremedim. Telefonum da kötü sayılmaz. Bir de 6.5 GB indirmesini beklemiştim. Yazık oldu. Zaten YT'de çokça gameplay videosu var. Bence şu an oynanılamaz. Grafikler çok kötü geldi bana. Bir de kasma hissiyatı varmış gibi geliyor. Başka oyunla kıyasladığı videoda yan yana koyunca Warzone Mobile kasıyormuş gibi geldi bana.

Evet bana da grafikleri kötü gelmişti ki geliştirme aşamasında olduğu içindir.
 

Geri
Yukarı