Coil whine sesi çok rahatsız edici midir?

Sese hassas olmamdan dolayı RTX 4080SUPEr olan birçok markayı internetten sipariş ederek denedim ve maalesef coil whine olmayanına denk gelemedim. Hepsinde bu sorun vardı marka fark etmeksizin. O sebepten soğutması en çok hoşuma giden ürünü alıp uğraşmayı bıraktım. Size de uğraşmamanızı tavsiye ederim boşuna yormayın kendinizi.

MSI4080 Gaming X Trio var bende de kaliteli kapasitör kullandığından olmuyor.

Hangi markaları denediniz?
 
MSI4080 Gaming X Trio var bende de kaliteli kapasitör kullandığından olmuyor.

Hangi markaları denediniz?
Pny XLR8 epic Verto, inno3d ichill, gainward phoenix, MSI ventus, hepsinde vardı. İçlerinde soğutma konusunda en başarılı olan pny XLR8 olduğu için iade edip ikinci defa aldığım farklı pny XLR8 de de coil whine vardı. 4080 serisinde bu durumun kronik olduğunu düşünerekten uğraşmayı bıraktım artık. Sürekli al dene incele buna ne vaktim ne de enerjim kaldı. Boşa geçen bi süreç. Ben bu seride coil whine olmayan bi model ve ürün olduğuna inanmıyorum artık.
 
PNY XLR8 Epic Verto, INNO3D ichill, Gainward Phoenix, MSI Ventus, hepsinde vardı. İçlerinde soğutma konusunda en başarılı olan PNY XLR8 olduğu için iade edip ikinci defa aldığım farklı PNY XLR8 de de coil whine vardı. 4080 serisinde bu durumun kronik olduğunu düşünerekten uğraşmayı bıraktım artık. Sürekli al dene incele buna ne vaktim ne de enerjim kaldı. Boşa geçen bir süreç. Ben bu seride coil whine olmayan bir model ve ürün olduğuna inanmıyorum artık.

Ne kadar ekmek o kadar köfte durum bundan ibaret. Bu alttaki MSI Gaming X Trio modeli için kullandığı kapasitörler 2. alttaki de Ventus modelinin (muhtemelen Ventus superde de aynısını kullanmış.
Bir kart alınacağı zaman NVIDIA Founders Edition serisiyle karşılaştırıp az performans göstermemesine bakın derim Ventus modeli MSI'in böyle benzinli araba 1,0 modeli gibidir en boş modeli yani.
Diğer kartları bilmiyorum fiyat performans olarak biliyorum sadece o kadar.

1715603316766.png


1715603304451.png


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı