CS:GO ile CS:GO Source arasındaki fark nedir?

CS2 nedense eski tadi vermiyor ama neden vermiyor anlayamadim. Eskiden bos zamanda rekabetci falan girerdim şimdi ölüm maçı giresim yok.
Oyun kalitesini arttıran işe yarar hiçbir güncelleme yok. Yani özellik olarak bir şeyler eklendi ama götürüsü daha kötü oldu.

Çoğunluğun aksine, açık beta ve tamamen çıkışının ilk birkaç haftası dışında düşük performans sorunu yaşamadım. Ancak yine de acayip bir hantallık, açıklanamayan ıskalamalar, tuhaf buglar, ani çökmeler, haritaların saçma sapan bir şekilden aydınlatılması(utanmasalar fortnite ve valorant gibi renk cümbüşü yapacaklardı sanırım) gibi pek çok olumsuz tarafı mevcuttu. Artık değerlendirdiğim hususları unutmaya başladım bile. Artısıyla eksisiyle severek oynadığım tek online oyundu ve hayatımdan çıktı gibi bir şey. Belki bir yıl sonra, belki güz döneminde bir ara kontrol ederim.

Bu arada konuya dönersek, CS 2 hakkında benzer tavır takınanlar olursa CS GO öldüğü için CS 1.6 ve CSS oyuncu sayısının biraz artması gayet olağan. Ancak ben yeni bir macera istemiyorum artık. Yaşlanmaya başladım. Anca hikayeli oyunlar veya diğer insanlarla muhatap olmayacağım şekilde stres atmalık tek kişilik oyunlar oynuyorum.
 
Oyun kalitesini arttıran işe yarar hiçbir güncelleme yok. Yani özellik olarak bir şeyler eklendi ama götürüsü daha kötü oldu.

Çoğunluğun aksine, açık beta ve tamamen çıkışının ilk birkaç haftası dışında düşük performans sorunu yaşamadım. Ancak yine de acayip bir hantallık, açıklanamayan ıskalamalar, tuhaf buglar, ani çökmeler, haritaların saçma sapan bir şekilden aydınlatılması(utanmasalar Fortnite ve Valorant gibi renk cümbüşü yapacaklardı sanırım) gibi pek çok olumsuz tarafı mevcuttu. Artık değerlendirdiğim hususları unutmaya başladım bile. Artısıyla eksisiyle severek oynadığım tek Online oyundu ve hayatımdan çıktı gibi bir şey. Belki bir yıl sonra, belki güz döneminde bir ara kontrol ederim.

Bu arada konuya dönersek, CS 2 hakkında benzer tavır takınanlar olursa CS:GO öldüğü için CS 1.6 ve CSS oyuncu sayısının biraz artması gayet olağan. Ancak ben yeni bir macera istemiyorum artık. Yaşlanmaya başladım. Anca hikayeli oyunlar veya diğer insanlarla muhatap olmayacağım şekilde stres atmalık tek kişilik oyunlar oynuyorum.
Anladım hocam.
 
CSS 8.6k CS 1.6 ise 8.8k anlık oyuncuya sahip. İki oyunda CS tarihinin vaz geçilmez oyunlarından sayılır. CSS aşırı gerçekçi oyun fiziği ve oynanışı ve haritanın aşırı interaktif olması nedeniyle tercih ediliyor. Oynanış özgürlüğüne en basit örnekle Dust 2 Long'daki metal varilleri basit bir bombayla bile hareket ettirebiliyorsunuz ve üstüne koştuğunuzda da hafif hafif hareket alıyor ve bu şekilde ufak bir cover'a sahip olarak Long'da ilerleyebiliyorsunuz. Office haritasındaki yangın tüplerine sıktığında patlayarak ufak ve anlık sis ile rakiplerinize avantaj sağlayabiliyorsunuz. Sayısız özellik bulunuyor. CS:GO'dan sonraki en iyi CS oyunu bana göre CSS'dir.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı