Dell G3223D monitörde G-Sync nasıl açılır?

GRBreakpoint

Kilopat
Katılım
12 Kasım 2016
Mesajlar
3.208
Makaleler
4
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı: RTX 4070
İşlemci: 7600X

Monitörün kurulumunu yaptım, piksel testlerimi yaptım, ICC profilimi yükledim ancak NVIDIA Control Panel'inde Dell'in sitesinde yazan talimatlara bakarak açmaya çalışacakken monitör teknolojisi= G-SYNC olarak işaretlenecekmiş ancak öyle bir ayar yok. Bunun nedeni ne olabilir nasıl açabilirim? @P R O F O U N D @GalaxySal450 @Saint Lucia

1683235405875.png


1683235420001.png


1683235429322.png
 
Sanal çözünürlük arttırıcı hocam. NVIDIA Denetim Masasından 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesine geliyorsunuz ve oradan DSR - Çarpanlar kısmına tıklıyorsunuz ve DL destekli çözünürlükleri seçiyorsunuz. 2x var, 2.25x var.
Yani 2K yı 4K yapmam gibi mi hocam? Yoksa 2Knın görüntüsünü iyileştirmek için mi?
 
@GRBreakpoint hocam monitörünüz hayırlı olsun, ben de bu monitörü almayı planlıyorum. Merak ettiğim bi kaç konu var, cevaplandırabilirseniz sevinirim. Gigabyte m27q ile bu monitör arasında kaldım.

Monitöre santimetre olarak ne kadarlık bir mesafeden bakıyorsunuz?

FPS oyunlarda ekrana hakim olma konusunda problem yaşıyor musunuz? (FPS oyuncusu değilim arada takılmak için soruyorum)

Bir de bu monitör için kullandığınız masanın derinliği ne kadar, masa arayışındayım bir yandanda!
 
G-Sync komplike uyumlu olan her monitörün ilk önce OSD menüsünden herhangi bir Sync ayarını açmanız gerekiyor. Çünkü G-Sync diğer Sync yazılımları ile GPU üzerinden etkilişim kuruyor. Sen aslında bir nevi FreeSync kullanıyorsun.
Sonuç olarak çözmüşsünüz. 👍
Selamlar ben şu an aynı sorunu yaşıyorum fakat "monitorun OSD ayarından bi sync ayarını açmanız gerekiyor" derken anlayamadım. Ayarları gezdim fakat sync ile ilgili hiç bir ayar göremedim. Gerek g-sync olsun, v-sync olsun veya sync geçen bir yazı olsun vs göremedim.

Yanıtınızı bekliyorum.
 

Geri
Yukarı