Çözüldü DeviantArt'ta para nasıl çekilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

naaeol

Centipat
Katılım
23 Ekim 2022
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben DeviantArt sitesinden yaklaşık bir ay önce Stable Diffusion ile ürettiğim resimleri paylaşmaya başladım. Daha sonrasında farklı içerikler için parayla satış yapmaya başladım. Biraz önce de birisi satın aldı ve ilk paramı kazandım (7.84 dolar). Buraya kadar çok güzel. Ama sorun şu ki ben bu parayı nasıl çekerim hiçbir fikrim yok. Sebebi de DeviantArt sitesinin Türkiye'de bir desteğinin bulunmaması. Parayı sadece PayPal, BitPay ve Stripe kullanarak çekebiliyorum. Acaba bir çözümü var mıdır bunun yardımcı olabilir misiniz?
 
Çözüm
Tabiki Bitpay en kolay olanı.
Screenshot_20231224_163523_Vivaldi Browser.jpg

Bitpay hesaptaki para ile yukardaki coinlerden birini alıp binance tr yada paribu cuzdana transfer edebilirsiniz.
Al sat değil "Transfer".
Daha sonra coin satış-TL bakiye cekim hepsi bu.
Hocam ben adres kısmında takılıyorum. Çünkü oturduğum yerin sokak numarası yok. Başvurumun da bu yüzden kabul edilmediğini düşünüyorum. Siz nasıl hallettiniz o kısımları merak ettim.
Yok hocam ne yaptıysam olmadı sanki site dolandırıcılık için açılmış da milletin bütün bilgilerini aldıktan sonra bilerek hata veriyor gibi, elbette öyle değildir sonuçta bitpay bilinen bir site ama ne yaptıysam olmadı adresle falan da alakası olduğunu sanmıyorum artık, ben pes ettim, para da kaldı sitede.
 

Geri
Yukarı