Diablo 4 hikayeyi sıfırlamadan sınıf değiştirmek mümkün müdür?

Vovox

Kilopat
Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
159
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyuna necromancer olarak başladım 47 seviye kadar kastım fakat sıkılmaya başladım, hikaye sıfırlanmadan farklı sınıfa nasıl geçerim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
eğer sezonluk bir karakter değilse ve sıkıldıysan sezonluk farklı bir karakter açarak hikayeyi atlayarak oynayabilirsin.Oyun sana bu seçeneği sunuyor.Sonrasında eski karakterinin sınıfını oynamak istediğinde dönüp hikayeyi bitirmen en mantıklısı olur. Eğer 47 level olduysan ve at görevini yaptıysan büyük ihtimalle sezonluk karakter açman en mantıklısı.At görevini yap ama hikayede act 3'ü bitirdiğinde veriyor.Bir kere yapman yeterli sonrasında açacağın bütün karakterlere direkt at verecektir oyun.
 
Eğer sezonluk bir karakter değilse ve sıkıldıysan sezonluk farklı bir karakter açarak hikayeyi atlayarak oynayabilirsin. Oyun sana bu seçeneği sunuyor. Sonrasında eski karakterinin sınıfını oynamak istediğinde dönüp hikayeyi bitirmen en mantıklısı olur. Eğer 47 level olduysan ve at görevini yaptıysan büyük ihtimalle sezonluk karakter açman en mantıklısı. At görevini yap ama hikayede act 3'ü bitirdiğinde veriyor. Bir kere yapman yeterli sonrasında açacağın bütün karakterlere direkt at verecektir oyun.

49 seviye yaptım ve o görevi de yaptım. Necromancer end Game Build'leri pek iyi değil ondan sıkıldım.
 

Geri
Yukarı