ETS 2 Scania streamline tamponu nasıl plastik yapılır?

volvoseverim

Centipat
Katılım
23 Mart 2023
Mesajlar
523
Çözümler
2
Bunun yapıldığına emin gibiyim, zaten TruckersMP girdiğimde de millette arada sırada görüyorum böyle tamponları siyah plastik, fakat ne yaparsam yapayım serviste tamponu değiştiremiyorum, tamponun üzerinde gri yuvarlak çıkmıyor direk seçemiyorum yani, Mighty Griffin paketi yüklü. Boya paketi ise hangi boya paketi? Farklı konuları da gördüm ama kimse kesin olarak hangi boya paketi olduğunu söylememiş. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
 
Bilemiyorum valla hocam, kodla yapılsa YouTube'da illa videosu olmaz mıydı? Araştırdım ama hiç bulamadım.
Kodla yapılan çoğu şeyin Youtube'da videosu yok. Ben kendim deneyip buluyorum bazen. Aklıma şey geldi, plastik tamponu sahip bir araç alın, mesela eski kasa Mercedes'in boş kasasını. Ardından onun tampon boya kodunu kopyalayıp Scania'nınkine yapıştırın. Oyun, bilgisayarımda yüklü değil olsa ben bakardım. Sadece tampon rengi editlenebiliyor muydu emin değilim. Eğer editlenemiyorsa belki başka bir tırın temponun ona takmışlardır. Scania'da Mercedes tamponu gibi mesela.
 
Son düzenleme:
Bunun yapıldığına emin gibiyim, zaten Truckers MP girdiğimde de millette arada sırada görüyorum böyle tamponları siyah plastik, fakat ne yaparsam yapayım serviste tamponu değiştiremiyorum, tamponun üzerinde gri yuvarlak çıkmıyor direk seçemiyorum yani, mighty griffin paketi yüklü. Boya paketi ise hangi boya paketi? Farklı konuları da gördüm ama kimse kesin olarak hangi boya paketi olduğunu söylememiş. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Scania DLC'si olması gerek.
 

Dosya Ekleri

  • 7990676C-F2CE-4EB9-A4D2-16D1CFFDE5FD.jpeg
    7990676C-F2CE-4EB9-A4D2-16D1CFFDE5FD.jpeg
    154,4 KB · Görüntüleme: 13

Yeni konular

Geri
Yukarı