Fallout 4'ü modlamak kolay mı?

ildewild

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
4.110
Çözümler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tekniker
Hayatımda daha önce Fallout oynamadım. Ama ona benzeyen stalker oyunlarını çok oynadım. Bir sempatim var bu tarz oyunlara fakat, orijinal oyundaki silahları beğenmiyorum. Metro'yu da öyle ayıla bayıla oynamamıştım silahlar yüzünden.
Şöyle bir videoya denk geldim bu videodaki modları yapmak kolay mıdır? Uğraştırır mı? Hazır Steam'de 60 liraya düşmüşken bir deneyimlemek istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle ki, Nexus'tan indirirseniz modlarınızı, her modun altında neler istediği tek tek ayrıntılı şekilde yazıyor. Birbiriyle çakışan bilindik modları da yazarlar genelde açıklama kısmına. Ayrıca Nexus Mod Manager, Vortex Mod Manager gibi programlar da modları kurmanızda çok yardımcı olur.

Ama uğraştırır mı ? Mutlaka uğraştırır bir miktar. Eğer mod kurma konusunda en azından temel bilginiz yoksa dosyaları bozup oyunu sil-baştan yüklemek zorunda kalabilirsiniz veya dosya doğrulamakla uğraşabilirsiniz birkaç kez.

Not : Kaynağını bilmediğiniz mod sitelerinden indirme yapmamanızı tavsiye ederim. Çünkü halihazırda Fallout 4'ün Steam Atölye desteği yok bildiğim kadarıyla. Bu yüzden Nexus'u referans aldım mesajımda güvenilir olduğu için.
 

Geri
Yukarı