Fortnite iyi bir oyun mu?

Emirvc

Picopat
Katılım
30 Eylül 2023
Mesajlar
110
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fortnite oynuyorum ve çoğu arkadaşım kötü bir oyun olduğunu söylüyor. Sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde Build'i yani yapı inşa etme yeteneği zayıf insanlar "bu nasıl oyun adama sıkıyorum cami dikiyorlar" gibi söylemlerde bulunurlar. Bu kesime ben de dahilim ama hayır yeteneksizliğim oyunu kötü yapmaz. Ki bunun için sıfır inşa modu getirdiler. Onun dışında oyun her önüne gelenle anlaşma yapıyor geçen billie Ellish'le bile iş yaptılar bu durumdan rahatsız olanlar oyuna paragöz diyenler var falan ama bu kişiden kişiye değişir oynanışı bozmadıkları sürece pek umurumda değil ne yaptıkları. Bu cümle biraz yanlış anlaşılmaya açık oldu ama ben kostümler konusunda dedim arkadaşlar gidip örgütlerle iş birliği yapsa bu benim de umurumda olur. Eskileri yad edenler belki haklı olabilir oyunu biraz fazla değiştirdiler ve güncellemeler çok büyük olabiliyor. Ama sadede gelirsek: Hayır Fortnite en azından benim için o kadar da kötü bir oyun değildir.
 
Gelmiş geçmiş en iyi canlı hizmet oyunudur kendisi. UE5 araçları ile ücret oyun içi oyun, lego, yarışlar, battle royale ve neler neler.
 
Hayır kötü bir oyun değil. Arkadaşların ezbere konuşuyor. İlk çıktığı zamanlarda indirip oynamıştım ama kule yapmayı beceremediğimden ve saf shooter aksiyonu talep ettiğimden pubg oynamıştım. Gayet iyi oyundur ikisi de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı