Gameon 27" GOESP27240VA vs TUF Gaming VG249Q

Bütçe
5000-6000

EloxBr

Femtopat
Katılım
10 Haziran 2023
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum. Bütçem 5000TL ile 6000TL arası sizce hangisini almalıyım ya da tavsiyeniz varsa verebilir misiniz?
Bilgisayarım Valorant ve Counter-Strike'da 240FPS verebiliyor.
Bilgisayar özelliklerim: RX 6750 XT 12 GB 16 GB RAM AMD Ryzen 5 5600.
Her tür oyun oynuyorum genelikle Squad, War Thunder tarzı ya da CS, LoL Valorant tarzı.


 
Piyasaya dahil olmaya çalışan markalara laf etmek istemiyorum ama bu iki seçenek arasında ASUS dışında alınmaz.
27inç monitör alacaksanız minimum 2K olmalı görüntü bozuluyor. (şahsen)
 
Her şeyden önce 24 inç, FHD çözünürlüğün tatlı noktası budur. Ghosting, Dead pixel gibi sorunlar daha az TUF monitörlerde, ayrıca yılların üreticisi. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.
 
PC hocası incellemesini yapmıştı yaptığı yoruma göre Game on markası da iyi ama sizin dediklerinize göre ASUS'u tercih etteceğim büyük ihtimal. Peki tavsiye ettiğiniz başka model var mı?

180Hz CS de iyi performans verir mi 240Hz bakılarak?
 
Son düzenleme:
Rekabetçi oyunlar oynamadığımdan doğru olmayabilir söylediklerim, yüksek Hertz bu tarz FPS oyunlarda daha kıymetli, önerimi standart bir kullanıcı olarak yaptım. FPS oyunları bazında düşünerek değil de, internette gezme, film-dizi, Single Player oyunlar vs. aldığım eşyanın uzun ömürlü olmasına da özen gösteririm. Game on markasını kötüleme gibi bir niyetim yok belki harika monitörler üretiyorlardır. Elektronik biraz şans işi, o yüzden değişim ya da iade sürecinde sorun çıkartmayacak köklü firmaları tercih etmeye özen gösteririm. Son takdir sizin tabii ki, 240Hz ile 144Hz arasında az buz bir fark yok.
 

Geri
Yukarı