Genel olarak en iyi oyun nedir?

Bu listedeki 3 oyunu oynadım witcher 3 rdr2 gow. Hepsinde aldığım keyif bambaşkaydı. Açıkçası seçim yapmak çok zor gibi
 
Beyin fırtınası yaparsak, bir oyunu en iyi oyun yapacak şeyin oyunun tanımından dolayı en eğlenceli olan oyun olması gerektiğini düşünüyorum.
Eğlence bazlı düşünürsek tek başına bir oyundan çok fazla haz alabilirsin ama kafa dengi birkaç arkadaşla oynadığın oyunda aldığın haz çok daha fazla olacaktır. O yüzden en iyi oyunların multiplayer oyunlar olacağını düşünüyorum. Yani hikayeli oyunlar falan burada elendi.

Bir oyun ne kadar eğlenceli olursa olsun bir süre sonra sıkacaktır o yüzden uzun soluklu olması ihtimal dahiline eklenmeli. Uzun soluklu ve çok oyunculu bir oyun? Galiba buna en iyi örnek Minecraft olacaktır. çok oyunculu oynanabilen ve yapacak şeylerin her daim olduğu bir kum havuzu. En iyi oyun tanımına gayet oturuyor. Her sene güncellenmesi de bunu destekliyor. Ayrıca modlanabilir olması ve mod topluluğunun hala var olması da bir etken. Eğlenceli ki insanlar modluyor. İyi bir oyun ki, hala oynanıyor. Alternatif olarak hakim olmadığım oyunlar var, günümüz çocukların oynadığı.

Roblox? Bilmiyorum. Her ne kadar Minecraft gibi hatta belki ondan daha büyük bir oyun yapısına sahip olsa da hitap ettiği kitle çok daha küçük. Buna nazaran Minecraft'ı her yaştan insan oynayabiliyor.
 
Bu saydıkların arasında bana en çok hitap eden oyun RDR2, hikayesi harici sırf arkada müzik dinleyerek haritada boş boş dolanmak bile bayağı sarıyordu beni.
 
Bence Minecraft. O listedeki her oyundan bir gün sıkılıp bırakırsınız çünkü hikayelidir veya Online'sinde yapacak şeyler biter illa. RDR2 her ne kadar muazzam bir oyun olsa da 7-8 yıl oynayamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı