Görüntü bir anda gidiyor fakat kasa çalışıyor

apacaliptus

Femtopat
Katılım
17 Haziran 2023
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam YouTube'dan video izlerken bir anda ekran gitti sinyal yok yazısı çıktı uyku moduna aldı diye düşündüm fakat açılmadı. Bu olay olmadan önce süpürge ile uzaktan temizlemiştim RAM'lerin yerini mi oynattım diye düşündüm fakat sinyal yok hatası çıkıyor zaten ekran kartım sıkıntılı acaba ondan mı?
 
Kablo bağlantılarına baktınız mı? Bazen gevşemiş oluyorlar. Geçenlerde benim de durduk yere ekranım gitti, sonra arkadaki DP kablosunu oynattığımda geri geldi, gitti. Sonra baktım ki kablo arızalanmış, yenisini aldım. Şu an normal çalışıyor.
 
Kablo bağlantılarına baktınız mı? Bazen gevşemiş oluyorlar. Geçenlerde benim de durduk yere ekranım gitti, sonra arkadaki DP kablosunu oynattığımda geri geldi, gitti. Sonra baktım ki kablo arızalanmış, yenisini aldım. Şu an normal çalışı.

Kabloları her hafta çıkarıp yeniden takıyorum böyle bir takıntım var buna rağmen böyle bir şey olması kafama sadece ekran kartı veya RAM'i getiriyor. Yine de baktım şu an bir şey olmadı göreceğiz.
 
Sürekli tak çıkar yapıyorsanız belki kabloyu bozmuş olabilirsiniz. Başka bir kablo ile de deneyin. Eğer olmazsa tek slot ram kullanarak deneyin.
 

Geri
Yukarı