Hacklenince ne yapılmalı?

Bilgisiyarda oturum açtığınız tüm hesaplarıniza 2 aşamalı doğrulama ekleyin ve anladığım kadarıyla bilgisiyariniza format atmanız gerekebilir. Şifrenizi değiştirmeniz sizi kurtarmaz kesinlikle üst düzey doğrulama yöntemlerini eklemeyi unutmayın.
 
1 ay önce FitGirl'den crackli oyun indirmeye üşenip Türk sitesinden indirdim bilgisayara virüs bulaşmıştı. Steam hesabıma girip Rust'dan ban yemiş arkadaş. Aynı şekilde Instagram hesabımdada sürekli takipçi artıyordu. Garanti çözüm: Crackli oyunları sadece FitGirl'den indirmek PC'ye format atmak aklınıza gelen her hesabınızda şifrenizi değiştirmek 2 adımlı korumayı aç.

Hocam FitGirl'e nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz.
 
Hocam FitGirl'e nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz.

FitGirl yıllardır bu sektörde olan global açıdan herkesin kullandığı ve birçok virüs taramasıyla onaylanmış bir yayınlayıcı. Bu arkadaş oyunları cracklemiyor. Cracklenmiş oyunları paket haline insanlara sunuyor. Hatta birkaç oyunda virüs yerleştirdiği için cracker ile tartışmışlığıda vardı sanki.

Hocam FitGirl'e nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz.

Korsan oyun dünyasında 3 evre var.

1.si crackleyen kişiler; oyun dosyalarını ele geçirip servis ederler.
2.si bu servis edilen dosyaları paketlip sunum yapanlar FitGirl ve dodi gibi.
3sü ise bu servis edilen dosyalar ve paketlenmiş oyunları adam indirip kendi sitesinde yayınlıyor. Torrent oyun vs gibi

Virüs yeme vb olaylar genelde bu son evrede yaşanıyor. Bunları 3. parti yazılımlar gibi düşün. FitGirl'in dosyalarını alıyor içerisine virüs yerleştiriyor sonra bunu sunuyor. Bu yüzden "fit-girl'in orijinal sitesini mi?" kullandın gibi sorular geliyor.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı