Harici diske Windows 10 ISO'su yazdırma

FAT1HIYY3

Decapat
Katılım
23 Ocak 2022
Mesajlar
765
Makaleler
2
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
500GB harici diskim var. Diske Linux Mint kurdum fakat bir tık yavaş geldi (ki HDD olduğu için bence normal) ayrıca Linux Mint'i de çok beğendim şimdi ana diskime kurmak istiyorum fakat herhangi bir sorun olursa Windows 10'u yeniden indirmem lazım olacak. Elimde 8 GB bir USB bellek yok ve Azerbaycan'da USB bellekler çok paha. Harici diskten veri silmeden diskin bir bölümüne (mesela g: Diye bir bölüm oluşturdum diyelim) ISO'yu yazdırabilir miyim? Eğer hiçbir yolu yoksa komple dosyaları Drive'ye ya da Mega'ya aktarıp HDD'ye ISO'yu kurup yanında dosyalarımı da kullanabilir miyim?
 
Oluyor kardeşim ben hep öyle yaparım. 11 için denemedim ama o da aynıdır. ISO'ya çift tıklayıp içine gir ve kopyala tüm içeriği daha sonra yeni bölüme at, formatta orayı göster.
 
Oluyor kardeşim ben hep öyle yaparım. 11 için denemedim ama o da aynıdır.

Hocam ben Windows 10 yazdıracağım zaten. Bu arada Windows Media Creation Tool W diskini görüyor galiba bir deneyeceğim eğer olmazsa dediğiniz yöntemi uygulayacağım. Teşekkürler.

Oluyor kardeşim ben hep öyle yaparım. 11 için denemedim ama o da aynıdır.

Hocam bu arada şu an harici diskte Linux Mint var onu silmem gerekiyor mu? Boot menüsünden HDD'yi seçtiğimde nasıl anlayacak ISO olacağını?
 

Geri
Yukarı