Hong Kong iPhone 15 alınır mı?

Ruzgar2

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2017
Mesajlar
959
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, normalde yurt dışı S24 serisinden bir telefon alacaktım fakat ekranda kronik kumlanma varmış. Yönümü yurt dışı IPhone'ler e çevirdim. Sıfır cihaz alacağım. 15 Pro Max maalesef bütçemi aşıyor sıfır iPhone 15 alamaya karar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim. Birkaç sorum var.

Çift SIM olacağı için Asya modellerine yöneldim. Önümde bildiğim kadarı ile iki seçenek var. Çin ve Hong Kong cihazı. Çin cihazında FaceTime aktif değilmiş fakat Hong Kong cihazında aktifmiş. Bir de iki modelde de Wi-Fi yerine WLAN yazıyormuş. Sanırım ne yazdığı çok önemli değil ikisi de aynı şeymiş.

Hong Kong cihazı almalı mıyım, önerir misiniz eksiği var mı?

Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam. Zaten bildikleriniz doğru evet Çin cihazında sesli FaceTime yok sadece. Wi-Fi ile WLAN evet bizim ülkede aynı şey kısaca hiçbir eksisi yok alabilirsiniz. Bende de Çin cihazı 14 Pro var sorularınız varsa alabilirim başka.
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Peki söylediğim fiziksel çift sim olayı sadece asya ürünlerin de var değil mi? Bir de wlan yerine wifi yazmasını istersem illa ki avrupa veya amerikan cihazı mı almam lazım? Başka seçeneklerim var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı