HyperX Cloud 3 Wireless vs SteelSeries Arctis 7+

Bütçe
7000
En iyi Wireless kulaklık G Pro X 2 değil Audeze Maxwell'dir. IEM kulaklıklarla Warzone'da gayet iyi ses kasılıyor benim ana oyunum Warzone zaten. Her detayı duyabiliyorum Crinacle Blue ile. Öncesinde de Cloud 2 ve Arctis Prime kullanıyordum. Eksisi yok artısı var. Sadece Apex ve Warzone oynayarak IEM inceleyen ve ses kasma olanaklarına göre IEM'leri puanlayıp tier list yapan Fresh Reviews kanalına bakabilirsin.
Ağzımdan 1 kere bile en iyi wireless kulaklık g pro x 2'dir diye birşey çıkmadı, ''8- 9K bandında G pro x 2 en iyi wireless kulakliktir'' demişim yani 8-9K fiyat çerçevesinde , dedimi düzgün okumamıssınız bile, Audeze Maxwell ise ülkemizde nadiren stoklara düşüyor haberiniz olsun, zaten o fiyata giderim üst seviye ses kartı+HD560S alırım.
IEM kulaklık fiyatlarını hakketmiyor senin attığın IEM kulaklık ile ayni fiyatta daha iyi birsürü kulak üstü vardır, DT 770 PRO/DT 990 PRO , PC38X, H6PRO gibi. Tek artıları taşınabilir ve konforlu olması, edit, kritik müzik dinleme, oyun gibi etkenlerde kulak üstü tercih edilir.
 

Geri
Yukarı