Instagram videoları takılma yapıyor

burakkayapinar

Attopat
Katılım
4 Mayıs 2024
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Instagram keşfette video izlerken ya da Reels videoları izlerken sürekli bir takilma söz konusu. Müzik ya da seslerde takılma olmuyor sadece videolar takılarak ilerliyor. Bu durumdan dolayı videoları izlemiyorum. Bu durum sadece Instagram'da oluyor. Yapmadığım denemediğim şeyler kalmadı. Önbellek temizledim, kaldırdım yeniden kurdum olmuyor ses düzgün ama görüntü hala takılıyor. Cihaz ve Instagram güncellemelerini de sürekli yapıyorum. Ev internetim Superonline Fiber hız testinde 100 mbps, telefon interneti hız testimde 80 mbps alıyorum.

Cihaz Redmi Note 11 Pro
Sürüm: Xiaomi HyperOS 1.0.3.0
 
bende de aynı cihaz aynı sürüm kurulu hiç takılmadan rahatça izliyorum telefonu sıfırlamayı denedin mi
Evet yakın zamanda sıfırladım. İlk defa kullanıyor gibi olsun diye ne numara ne de mailden fotoğraf yedekleme hiç birini yapmadım. Yine de takılma oluyo video izlerken takılmalardan dolayı başım dönüyor.
 
Arkadaşlar Instagram keşfette video izlerken ya da Reels videoları izlerken sürekli bir takilma söz konusu. Müzik ya da seslerde takılma olmuyor sadece videolar takılarak ilerliyor. Bu durumdan dolayı videoları izlemiyorum. Bu durum sadece Instagram'da oluyor. Yapmadığım denemediğim şeyler kalmadı. Önbellek temizledim, kaldırdım yeniden kurdum olmuyor ses düzgün ama görüntü hala takılıyor. Cihaz ve Instagram güncellemelerini de sürekli yapıyorum. Ev internetim Superonline fiber hız testinde 100 Mbps, telefon interneti hız testimde 80 Mbps alıyorum.

Cihaz Redmi Note 11 Pro.
Sürüm: Xiaomi HyperOS 1.0.3.0

Muhtemelen Instagram'dan kaynaklı aynı sorunla ben dahil birçok kullanıcı da karşılaşıyor.
 
Bazı kullanıcılar sorunsuz kullanıyor olabilir ama genel bir sorun olduğunu düşünüyorum. Zaten sosyalde bu durumla ilgili pek çok konu açılmış. İsterseniz uygulamayı bir silip tekrar yükleyin.
Telefonu sıfırladım yine düzelmedi. Instagram'da sorun bildir seçeneğinden sorun bildirdim üzerinden aylar geçti ne bir dönüş oldu ne de düzelme.

Arkadaşlarım, fark ettiğim bir durumu paylaşmak istiyorum. Ekranın yenileme hızı 120 Hz olduğunda videolarda belirgin bir şekilde takılmalar meydana geliyor. Ancak ekran yenileme hızını 60 Hz'e düşürdüğümde bu takılmalar neredeyse hiç olmuyor.

bende de aynı cihaz aynı sürüm kurulu hiç takılmadan rahatça izliyorum telefonu sıfırlamayı denedin mi
Siz ekran yenileme hızı i kaç Hz'de kullanıyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı