iPhone 12 mi yoksa yurt dışı iPhone 15 mi?

Yurtdışı cihazı aldım. Resmi kayıt yaptırmayacaksan,yemin ederim ızdırap. Biraz daha bekleyip iphone 13 alabilirsin. Eğer ki ihtiyacım yok o kadar diyorsan,12 pro almalısın en azından. iPhone 15 pro yurt dışı almıştım. Direkt sattım. Çekilecek çile değil.
 
Bence, yurt dışı iPhone 15.
 
Ne gibi sıkıntılar çektin?
Bana sorarsan 15 serisi zaten hep bir problemli çıkış yaptı. Hala ‘yazılımsal’ sorun olduğu iddaa ediyorlar. Onun haricinde sattığın an para etmez fiyata gidecek. Ben 35’e almıştım. 30’a sattım. 1 ay dolmadan komple zarar. Bide kapanıcak,işin gücün yok başka telefona geç 4 ay vs. Çekilmez o paralara hocam. Git iPhone 12-12 pro al ya da samsung s23 al
 
4 ay yedek telefonla beraber kullanmak benim için pek sorun değil açıkçası onun dışında bende 15 serisinin problemli olabileceğinden korkuyorum zaten.
 
Hangisi daha mantikli? Eger yurt dışı alirsam actirmadan kullanmayi düşünüyorum.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi resmi şekilde kayıt ettirmeyecekseniz başınız ağrır. Ayrıca iPhone 12'de güzel bir telefon, üstelik yurt içi. Yurt dışı iPhone cihazlara verilen para benim gözümde çöpe atılıyor.
 
4 ay yedek telefonla beraber kullanmak benim için pek sorun değil açıkçası onun dışında bende 15 serisinin problemli olabileceğinden korkuyorum zaten.

Yakın zamanda yurt içi iPhone 15 Pro aldım hocam. Şu ana kadar yazılımsal bir sorun ile karşılaşmadım sanırım düzeltmişler.
 
iPhone 12 artık eski bir cihaz ve o fiyat bandına yurt içi S23 (iPhone 14 rakibi) dururken iPhone 12 alınmaz. Yurt dışı meselesine gelirsek iPhonelarda eninde sonunda o kayıt için parayı vermeniz gerekiyor seçim sizin.
 

Geri
Yukarı