Kaspersky trojan virüsü buldu

yasincan38

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2020
Mesajlar
63
Selam geçenlerde ben evde değilken kardeşim bilgisayara PES 2021 indirmeye çalışmış haberim yoktu, benim hiçbir şekilde korsan oyunla işim olmaz her oyunu parasını verip alırım. Bilgisayarda Google hesabıda girili olduğu için kaydedilmiş şifreler vardı arkadaşım bana akşam film izlerken mesaj attı Instagram'da kripto hikayesi paylaşmışsın diye, şok oldum sonra Google hesaplarımın hepsinin gittiğini gördüm neyse ki hepsini kurtardım. Normal Windows Defender'dan tarama yaptım tehdit bulunmadı ertesi gün yine sabah instagramımın ve Google hesaplarının gittiğini gördüm şifrelerini değiştirmeme rağmen. Şimdi Kaspersky adında bir antivirüs programı satın aldım o da trojan virüslerini buldu ve sildi, pek anlamıyorum sildi de hala tedirginim bu konu hakkında bilgilendirme yapacak var mı? Google Chrome'a virüs bulaşıyor mu yoksa bu virüsten kurtuldum mu?

Eki Görüntüle 2175408

Screenshot_2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky bu konuda başarılıdır. Sildikten sonra tekrar dene. Taramadan sonra 2 3 kere tam tarama yap emin ol. Kaspersky yok diyorsa yoktur. Chrome'u tamamen kaldırıp tekrar yükle.
 
Kaspersky ile güvenli modda tarama yapın, AdwCleaner yükleyip onlada tarama yapın Norton Power erarser ile de tarama yapın PC temizlendikten sonra bütün parolalarınızı değiştirin hesap hareketleri, banka hareketleri ve e-Devlet hareketleri vb. Şeylere bakın. Adınıza hat açılmışmı ona da bakmayı unutmayın e-Devlet'ten. Modemin şifresini de değiştirin modeme bağlı cihazlarada tarama yapmakta fayda var.
 
Ne olu ne olmaz kapsamlı bir tarama yapıp Chrome'mu silip yeniden yükleyin eklenti eklemiş olabilir.

Teşekkürler.

Kaspersky bu konuda başarılıdır. Sildikten sonra tekrar dene. Taramadan sonra 2 3 kere tam tarama yap emin ol. Kaspersky yok diyorsa yoktur. Chrome'u tamamen kaldırıp tekrar yükle.

Yaptım tehdit bulunmadı.

Bu iş virüs programlarıyla geçilecek bir şey değil temizinden bir format atmadan tamamen virüsten kurtulamazsın.

En mantıklısı.
 
Formata gerek yok. Kaspersky tehdit yok diyorsa yoktur. O kadar profesyonel değil virus. Profesyonel bir virus zaten PES 11 de olmaz. Üstelik sana çalıştığını da belli etmezdi büyük ihtimalle. Kaspersky yok diyorsa yoktur :)
 

Geri
Yukarı