Katana GF66 11UE-813xtr alınır mı?

Bütçe
35.000

Mr Batu

Picopat
Katılım
18 Temmuz 2023
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu laptopu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
 
Bu laptopu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Msi iyi markadır ama laptoplarda pek fark etmez marka donanım daha önemli arkadaşın önerdiği laptop f/p gayet iyi



Alınmaz.
Hocam bu nasıl aradaki 700 tl ye değermi ssd 1tb işlemci ryzen 5 7. Nesil bu
 
Son düzenleme:
Zamanında bana da acer al hp al demişlerdi dinlemedim, 7 ay önce konudaki laptopu aldım. Gayette memnunum, yazın sogutucu ile kullanmak daha saglıklı olur çünkü laptopun altına baktiginizda bakır boruları gözüküyor doğrudan hava akışı var bundan dolayı sıcak havalarda ortalamanın üstünde ısıya sebep oluyor.
 
Zamanında bana da Acer al HP al demişlerdi dinlemedim, 7 ay önce konudaki laptopu aldım. Gayet de memnunum, yazın sogutucu ile kullanmak daha saglıklı olur çünkü laptopun altına baktiginizda bakır boruları gözüküyor doğrudan hava akışı var bundan dolayı sıcak havalarda ortalamanın üstünde ısıya sebep oluyor.

GF 76 17'3 modelini kullandım. Hiç sorun yaşamadım ve sonra kuzenime sattım. Antalya sıcağında taş gibi çalışıyor.20201/22 ürünü ama kasası ve soğutması muadil yıllarındaki çoğu Acer HP ASUS'dan daha iyi. Ekran vasat 250nit %45NTSC. Söylediğiniz gibi kasa hava alacak şekilde soğutucu vs kaldığı zaman mükemel soğuyor.Valhalla/rdr2 dahi Ultra uzun süre çaışıyor. RDR 2 1 saat testi ekte. Kasa mükemmel soğuyor. Turbo birkaç dakika açık kaldı. Kaldı ki BIOS voltaj ayarı ve ThrottleStop programıyla çok daha serin.
 

Dosya Ekleri

  • SaveAs_log_format.png
    SaveAs_log_format.png
    390,4 KB · Görüntüleme: 7

Yeni konular

Geri
Yukarı