Korsan oyun sitelerinin amacı ne?

Katılım
24 Eylül 2021
Mesajlar
488
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Korsana destek yoktur. Aklıma takıldığından soruyorum. Misal RDR2 1.100TL biri bunu kırıp, korsan oyun sitelerine yayıyor. Başkası bunu indirirken virüs, mining, RAT yiyebiliyor, yemeyenlerde oluyor. "Beleş peynir fare kapanında bulunur" atasözününün anlamı tam olarak budur. Kim niye paralı oyunu bedava sana versin, çıkarı olmadan? Bu devirde otur, ye iç, çalışmasan 30 yaşına kadar, en yakınlarından ailen bile rahatsız olur bir işe yaramıyorsun, hayrın yok gibi düşünebilirler. Bu insanlar 1000 liralık oyunu babasının hayrına dağıtmıyor sonuçta. NFS Underground 2 orijinalini bulamadım, internetten indirmeye korktum bu sebeplerden ve yapımcıya haksızlık olmaması için indirmedim. Sizce korsan oyun sitelerinin amacı ne? Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Son düzenleme:
Korsana destek yoktur. Aklıma takıldığından soruyorum. Misal RDR2 1.100TL biri bunu kırıp, korsan oyun sitelerine yayıyor. Başkası bunu indirirken virüs, mining, RAT yiyebiliyor, yemeyenlerde oluyor. "beleş peynir fare kapanında bulunur" atasözününün anlamı tam olarak budur. Kim niye paralı oyunu bedava sana versin, çıkarı olmadan? Bu devirde otur, ye iç, çalışmasan 30 yaşına kadar, en yakınlarından ailen bile rahatsız olur bir işe yaramıyorsun, hayrın yok gibi düşünebilirler. Bu insanlar 1000 liralık oyunu babasının hayrına dağıtmıyor sonuçta. NFS Underground 2 orijinalini bulamadım, internetten indirmeye korktum bu sebeplerden ve yapımcıya haksızlık olmaması için indirmedim. Sizce korsan oyun sitelerinin amacı ne? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yanlış bakış açısı korsanlarda virüs içermez doğru yerden indirirsen ama sen gidip prooyunindirfullden indirirsen virüs girer. Fit-girl dodi-repacks tarzı siteler donate ile çalışıyor.
 
Karşına ilk çıkan Türk siteleri kullanırsan virüs kaçınılmaz zaten. İnsanlar riskli olduğunun farkında ama doğru yerden indirdikten sonra sıkıntı olmuyor
 

Geri
Yukarı