Laptop dGPU seçtikten sonra BIOS'a girmiyor

Fatih_42

Hectopat
Katılım
24 Mart 2019
Mesajlar
548
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monster bilgisayar kullanıyorum 4 senedir? Bugün ilk defa oyun oynarken oyun hata verdi ve kapattı. Sonrasında girmeye çalıştığımda ekran kartımı görmediğini fark ettim. DDU ile sürücüleri sildim tekrar kurmaya çalıştığımda yine donanım bulunamadı hatası aldım. Aygıt yöneticisinde de sadece Intel kartı gözüküyordu. Monster teknik servisi ile konuştum uzaktan bağlantı sağladılar. Ekran kartı ile sıkıntı olmadığını işletim sistemi ile alakalı sorun olduğunu söylediler. Format atmam gerekiyormuş ben de attım.

Formatladıktan sonra sürücüleri indirdim sonrasında yine aynı hatayı verdi. BIOS üzerinden ekran kartının devre dışı kalabileceği ile alakalı yazılar okudum ve ben de BIOS üzerinden MSHybrid olan ayarı dGPU yaptım.

Yeniden başladığında ekran kartını görmüştü Intel kartı devre dışı kalmıştı. Fakat bu kez laptop açılırken siyah ekranda kalıyor ve BIOS girmeye çalıştığımda BIOS ekranı gelmiyor. Siyah ekranda kaldığı için güç tuşu ile kapatıyorum tekrar açıldığında biraz bekletip açılıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? dGPU yaptıktan sonra FC 24'e girdim. Maça girdiğim anda hata verdi ve siyah ekran oldu tekrar.
 

Geri
Yukarı