League of Legends'a Vanguard geldi

Bu nasıl bir koruma böyle? Yani sadece oyun açıkken değil, her zaman aktif çalışıyor değil mi yanlış anlamadıysam? Sadece oyun oynarken bu sistem çalışsa daha iyi olmaz mıydı? Yani böyle hep çalışmasına gerek var mı?
 
İşte LoL'ü silmenin tam sırası :D
 
Tost makinesinin bile kaldıracağı oyunu ne ile boğdular farkında değiller. Yazık vallahi çok yazık kaldı ki gelecek scriptler Vanguard'ı aşacak zaten. MOBA oyunu bu, 150 GB'lik Call of Duty değil.
 
Silinde server temizlensin.

Hahahaha Support main bir grandmaster kaybeder oyun, ben ise hayatımı kazanırım bu cümlenden toxic bir oyuncu olduğun o kadar belli ki neyi eleştirdiğimi bile anlamadın. Sana TR serveri çukurunda "dengeli" oyunlarda başarılar.
 
Herkesin verisi ortada zaten bir yere kayıt olurken bile sözleşmeler imzalayıp telefon numaranı ve e-postanı garanti veriyorsun . 11-12 yaşındaki bebelerin elinde kimlik numaraları meze olmuşken veriler Çin benim veriyi ne yapsın bu hesapta sosyal medyayı da kullanma o zaman Mark'a veriyon bütün verilerini adam Threads da illegal kullanıyor kısaca şunu demek istiyorum veriler zaten herkesin elinde garantiye almak istemeyen yüklemesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı